Bageglad fylder 3 år!

Bageglad fylder 3 år!

Vores kære blog fylder i dag 3 år! Tiden er gået vildt hurtigt og jeg kan slet ikke forstå at det er så længe siden vi skrev det første indlæg på bloggen.

Vi startede denne blog fordi vi gerne ville dele billeder af nogle af de fine kager og desserter, vi brugte en masse tid på at lave. Bloggen fik hurtigt mange læsere og vi begyndte at dele mange forskellige slags opskrifter. I dag har bloggen opskrifter på alle slags retter, både forretter, hovedretter og desserter – omend kage stadig er et meget stort fokusområde.

3 års fødselsdag

I årenes løb er det blevet til 194 blogindlæg med opskrifter og bagetips. I den tid er bloggen blevet besøgt mere end 1 million gange og har fået mere end 1700 kommentarer! Vi er helt vildt glade for, at I vil følge bloggen og dele jeres oplevelser med vores opskrifter og jeres andre bage- og madlavningsforsøg.


Bageglad er blevet en fast del af vores liv og vi bruger rigtig meget af vores fritid på at eksperimentere i køkkenet, med fotografering og hygge omkring de opskrifter, der kommer på bloggen. Vi hygger os utroligt meget sammen i køkkenet – ofte hjemme hos vores forældre som er blevet faste smags-kaniner.

Vi glæder os til at dele mange flere fantastiske opskrifter med jer!


19. december 2014 af Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


×

Del med en ven