Betingelser

Betingelser og privatlivspolitik

Her kan du læse om betingelser og privatlivspolitik for www.bageglad.dk.

Copyright
Bageglad har copyright på alle billeder og alt tekst på denne blog. Hvis vi bruger indhold fra en anden kilde vil dette altid fremgå. Det er ikke tilladt at bruge nogle af vores billeder eller tekst uden at spørge os om lov først og få skriftlig tilladelse – og vi tjekker jævnligt, at vores indhold ikke bliver brugt ulovligt.

Sponsorerede indlæg og produkter
Vi samarbejder med sponsorer på bloggen. Det vil sige, at vi indimellem modtager produkter som vi afprøver eller bruger som præmier. Det vil altid fremgå nederst i indlægget hvis produktet eller varer brugt i indlægget er sponsorerede. Vi siger altid vores ærlige mening – også selvom vi har fået sponsoreret produkterne!

Affiliate links
Nogle af vores indlæg indeholder affiliate links. Det betyder, at hvis du klikker på sådan et link og derefter køber noget fra den webshop, som vi linker til, får vi en lille procentdel af det beløb du køber for. Det gør ingen forskel for prisen for dit køb. Dette er med til at betale for, at vi kan blive ved med at drive bloggen. Det vil altid fremgå nederst i et indlæg, hvis indlægget indeholder affiliate links.

Samarbejde
Vi er interesserede i at samarbejde med sponsorer og affiliates. Kontakt os skriftligt.

Cookies

Her kan du læse om, hvordan vi hos Bageglad indsamler og opbevarer data.

Bageglad indsamler information om vores besøgende ved hjælp af cookies, som er en lille fil, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger vores hjemmeside. Denne fil gør, at vi kan se hvilke sider du besøger og hvilke links du klikker på, sådan så vi bedre kan optimere bloggen, indholdet og evt. målrette markedsføring, så vores brugere får en god oplevelse og relevant indhold. Vi kan ikke se nogle som helst former for personlige oplysninger om dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan slå cookies fra i din browser, hvis du ikke ønsker, at vi bruger dem. Hvis du sletter eller blokerer cookies i din browser vil du ikke bidrage til, at forbedre vores blog og annoncer vil ikke kunne blive målrettet til dig og vil derfor optræde hyppigere. Du kan også risikere, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Bageglad.dk indeholder cookies fra følgende tredjeparter: Google Analytics, YouTube, PartnerAds og Google Adsense.

Personoplysninger

Når du benytter Bageglad.dk indsamles nogle personoplysninger om dig, hvis du klikker på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, skriver en kommentar eller besked til os eller deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Følgende oplysninger indsamles altid: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Følgende oplysninger indsamles kun hvis du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne: dit navn, din email, din hjemmeside og link til dine profiler på sociale medier.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller misbruges i strid med lovgivningen på området.

Formål
Formålet med at indsamle oplysningerne er, at vise dig relevante annoncer, at registrere dine kommentarer og henvendelser, at levere de services du efterspørger (f.eks. at fremsende vores nyhedsbrev). Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Dataen om hvordan du bruger hjemmesiden, hvilke annoncer du får vist og klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjeparter (se afsnit om “Cookies” ovenfor). Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@bageglad.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Denne hjemmeside ejes af Trine Juel Kristensen og Mette Juel Furu og registreret som virksomhed med CVR 34368937. Læs mere om os.


Del med en ven