Chokoladefestival 2015

Chokoladefestival 2015

I weekenden blev årets chokoladefestival afholdt i Tap1. Jeg glædede mig til endnu en gang at omgive mig med et stort udvalg af kvalitetschokolade, smagsprøver og flødeboller. Chokoladefestivalen var åben både lørdag og søndag, men først søndag eftermiddag fik jeg tid til at tage ned forbi.

Der var masser af mennesker, både familier, kærestepar og venner på festivalen. Der er også lidt for enhver smag – fyldte chokolader, flødeboller, karameller, osv. Konceptet var som sidste år, at man fik en pose poletter, som man kunne bytte til smagsprøver.

Chokoladefestival

Også i år havde festivalen arrangeret kurser i demokøkkenet. Jeg har fulgt mange råd jeg lærte på sidste års festival, så jeg så frem til at høre tips om hjemmelavede flødeboller fra chocolatier Jesper Rahbek. Der var helt proppet til demokøkkenet og det virker som om, det er noget af det populære på festivalen.

Demokøkken

Det var tydeligt i år, at den helt store trend stadig er lakrids. Jeg er personligt ikke stor fan af at blande chokolade og lakrids, så jeg gik uden om lakridsflødeboller og lignende. Jeg var dog positivt overrasket af de mange eksperimenterende chokolader i år – flødeboller med havtorn, chokolade med peber, fyldte chokolader med grøntsager og masser af flotte skulpturer (for eksempel disse vildt nuttede pingviner!).

Alt i alt synes jeg festivalen var vellykket, ligesom sidste år. Jeg var dog lidt ked af, at der ikke var lige så mange muligheder for at “blande selv” af chokoladerne, da det meste af udbuddet i standene var færdigpakkede varer. Sidste år var der flere løse påskeæg, flødeboller, m.m. Men jeg vil helt sikkert tage afsted igen næste år.

ChokoladefestivalChokoladefestival


9. marts 2015 af Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven