Andet

MørdejBasis opskrifterKlassiske basisopskrifter som kan bruges i mange forskellige madopskrifter og bageopskrifter. Her er blandt andet opskrifter på mørdej og pizzadej.
Hello Kitty cupcakesKagegalleriHer ses en masse dekorerede kager, vi har lavet gennem tiden: dekorerede cupcakes, dekorerede lagkager og dekorerede kager i flere etager.
 Tonkatsu: dybstegte koteletterJapansk madOpskrifter på sund og lækker japansk mad, inspireret af vores opvækst i Japan.
 MirinJapanske madingredienserHer finder du en liste og forklaring over forskellige japanske ingredienser, vi bruger i japansk mad. De fleste af disse varer kan købes i alle asiatiske supermarkeder.
 Risengrød med kanelJulemadOpskrifter på mad, kager, slik og chokolade til Julen. En masse lækker og syndig julemad!
hvid-chokolade-trøflerPåskemadHer er opskrifter som er velegnede til påskefrokoster og andet påskemad.
 FODMAP diætFODMAP diætFODMAP diæten er en speciel diæt udviklet af australske forskere til mennesker, der lider af colon irritable og andre maveproblemer. Diæten udelukker en særlig gruppe fødevarer kendt under forkortelsen FODMAP.
Spelt pizzadej FODMAP opskrifterHer findes en række opskrifter som kan indgå i en FODMAP diæt. Der bruges blandt andet laktosefri produkter og andre melsorter end hvedemel.
Evernote programmet TipsHer er forskellige tips, tricks og vejledninger til madlavning og køkkenet. 
Kafe Krones clubsandwichAnmeldelserHer er anmeldelser fra forskellige restauranter, caféer og andre madsteder vi har besøgt. 
Fødselsdag cupcakeTing & sagerDette er bloggens rodekasse hvor vi kategoriserer alt, der ikke passer i de andre kategorier.