Alle, Asiatisk mad, Hovedretter, Mad og drikke

Forårsruller med laks og risnudler

23. juli 2012

af //

0 Kommentarer

Share on Facebook0Pin on Pinterest202Tweet about this on TwitterEmail to someone

Hop til:  Opskriften  //  Kommentarer

Endelig kom sommervejret til Danmark, selvfølgelig i den uge, hvor jeg har allermest arbejde. Så er det godt at jeg har haft en superhyggelig weekend med veninderne – der er intet som godt selskab og god mad til at give et energiboost.

Vi lavede disse lækre forårsruller med laks, risnudler, spinat, bønnespirrer og ost, som er den perfekte ret til en venindeaften.

Forårsruller med laks opskrift

Fyldet forberedes først: laks skæres ud i små stykker og spinat og bønnespirrer dampes imens risnudlerne ligger i blød. Osten mases desuden med en gaffel.

Fyldet lægges på midten af forårsrullepapiret. Forårsrullerne foldes: først foldes siderne ind omkring fyldet og derefter rulles resten omkring forårsrullen. Alle forårsrullerne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med olie, så de får en sprød overflade.

Forårsrulle opskrift fra Bageglad

Her ses de færdigbagte forårsruller – velbekomme!

Forårsruller opskrift

0 fra 0 stemmer
Udskriv

Forårsruller med laks og risnudler

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • 100-125 g glasnudler
  • 150 g bønnespirrer
  • 400 g friske spinatblade
  • 200 g hvid ost i saltlage
  • 200 g laksefilet i små tern
  • 8 plader optøet forårsrulledej/filodej
  • 2 spsk olie til pensling
  • soyasauce til servering

Fremgangsmåde

  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand i ca. 20 minutter. Skyl og rens bønnespirrer og spinatblade og damp det i en gryde til spinaten falder sammen. Mos den hvide ost og lad nudlerne dryppe af.
  2. Læg et stykke forårsrulledej diagonalt på bordet og kom fyld på langs på midten: bønnespirrer/spinat, glasnudler, laks og ost. Fold nu forårsrullerne ved først at bukke siderne ind og derefter rulle forårsrullen. Kom lidt vand på den sidste flap så den klistrer og holder forårsrullen sammen. Gentag processen for alle forårsrullerne.
  3. Læg forårsrullerne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med olie. Bag dem i en 200 grader varm ovn i 6 minutter - vend dem og bag dem i yderligere 6 minutter. Sæt nu ovnen på grill og bag forårsrullerne til de har fået pæn farve. Server straks.

 

Share on Facebook0Pin on Pinterest202Tweet about this on TwitterEmail to someone

Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX