French toast ruller med jordbær

French toast ruller med jordbær

  • 0-1 time
  • Begynder
French toast med jordbær og nutella

Hvis du som jeg elsker alle typer french toast eller bare elsker nutella og jordbær vil du elske denne opskrift på french toast ruller med nutella- og jordbærfyld.

Jeg har aldrig i mit liv fået bedre morgenmad! Disse små kageruller er fuldstændig himmelske. Jeg bagte dem til min kærestes fødselsdag og samtlige gæster blev mundlamme da de satte tænderne i dem – og rullerne forsvandt på ti minutter!

French toast ruller med nutella

Jeg fik idéen til disse ruller fra Pinterest, hvor kreative bagere laver dem i mange forskellige versioner. Den mest udbredte er med cream cheese og jordbær, men jeg kan ikke tåle cream cheese og helt ærligt – jeg ville aldrig kunne vælge cream cheese frem for nutella! 😉

Jeg rullede french toast rullerne i sukker efter stegning. De kan også drysses med flormelis eller kanelsukker eller serveres helt uden sukker (de er meget søde i forvejen).

Rullerne er nemme at lave. Skorperne skæres af toastbrød, der rulles fladt med en kagerulle. Fyldet kommes på og de rulles stramt sammen.

Nutella og jordbær toastFrench toast ruller med jordbær

Rullerne dyppes i æg/mælk og steges i kort tid, til de er gyldne. Og så er du klar til at nyde den mest himmelske morgenmad nogensinde!

French toast med jordbær og nutella

French toast med jordbær og nutella

Jordbær-nutella french toast ruller opskrift

Mængde:: 10 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 10 stykker lyst toastbrød
  • 10 små jordbær
  • 2 spsk Nutella
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • sukker til at rulle i
  • smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skyl jordbærrene og skær dem i mindre stykker.
  2. Skær skorperne af toastbrøddet. Rul toastbrøddet helt fladt med en kagerulle.
  3. Smør toastbrøddet med nutella, helt ud til kanterne. Læg jordbærstykker langs den ene side og rul, så jordbærrene rulles ind i midten - nutellaen hjælper brøddet til at forblive rullet. Gentag processen med alt toastbrøddet.
  4. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Smelt smør på en pande. Dyp hver toastrulle i æg og steg på panden i 6-8 minutter. Vend rullerne undervejs, så de får farve på alle sider. Rul rullerne i sukker lige efter stegning.
  5. Kan serveres varme eller lune - gerne med ahornsirup til.

 


30. januar 2016 af Trine

Kommentarer (2)

  • Anette Svar

    De ser super lækre ud. Kan de godt laves en time eller to inden de skal spises og så stadig være gode?

    13. maj 2018 at 22:35
    • Trine Svar

      Hej Anette
      De er bedst serveret direkte, da de ellers mister deres sprødhed.

      14. maj 2018 at 10:58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven