Alle, Hovedretter, Mad og drikke

Laksesalat med quinoa og friske jordbær

Laks har altid været min yndlingsfisk, både rå, gravad, røget, kogt og stegt. Her er en lækker og sund salat med laks, quinoa og jordbær. Det er en supergod salat til aftensmad eller frokost som mætter godt, især med brød til.

Denne salat er rigtig nem at lave. Den er desuden lidt mere interessant end de almindelige kedelige salater, da den er flot farvestrålende og jordbærrene bidrager med sødme og friskhed.

Salat med laks og jordbær, opskrift fra Baegglad

Begynd med at smutte mandlerne og skær dem i skiver. Bag herefter laksen i ovnen, mens quinoaen koger og salaten skylles. Bland til sidst det hele sammen i en skål og servér med frisk brød til.

Laksesalat opskrift

0 fra 0 stemmer
Udskriv

Laksesalat med quinoa og friske jordbær opskrift

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dl mandelsplitter/mandler i skiver
  • 4 laksefileter eller en lakseside
  • 1 pakke grøn blandet salat
  • dl friske jordbær i skiver
  • dl quinoa

Fremgangsmåde

  1. Smut mandlerne og halvér. Læg laksefileterne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.
  2. Imens koges quinoa som anvist på pakken, salaten skylles og jordbærrene skæres i stykker eller skiver.
  3. Det hele blandes sammen i en skål og serveres med frisk brød.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra: Annie's Eats

Share on Facebook0Pin on Pinterest13Tweet about this on TwitterEmail to someone

Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX