Madmuffins med broccoli og skinke

Madmuffins med broccoli og skinke

  • 0-1 time
  • Begynder

Jeg var for noget tid siden hjemme hos min veninde en formiddag, hvor hun havde bagt de lækreste madmuffins. Jeg ville derfor selv prøve at bage dem og de levede fuldt op til mine forventninger! Disse madmuffins indeholder broccoli og skinke og er perfekte til brunch eller et hurtigt mellemmåltid.

Madmuffins med broccoli og skinke fra Bageglad.dk

Bland ingredienserne som nævnt i opskriften og fordel dejen i muffinsforme.

Madmuffins dej

Madmuffinsene bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.


Madmuffins med broccoli og skinke fra Bageglad.dk

Madmuffins med broccoli og skinke opskrift

Mængde:: 20 muffins (cirka)
Udskriv

Ingredienser

  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 100 g skinkestrimler eller skinketern
  • 3 dl grofthakket broccoli
  • dl creme fraiche
  • 1 dl olie
  • 2 æg

Fremgangsmåde

  1. Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål og tilsæt skinke og broccoli i små stykker.
  2. Pisk cremefraiche, olie og æg sammen og bland det i melblandingen.
  3. Dejen fordeles i muffinsforme og bages i ca. 20 min. ved 200˚C.

loading...
16. maj 2012 af Mette

Kommentarer (4)

  • Joan Svar

    De ser vildt lækker ud, er de lige så gode hvis man opvarmer dem dagen efter?

    13. januar 2016 at 15:24
  • Pernille Bruun Poulsen Svar


    Hej!

    Nyder at prøve opskrifterne af – de er lækre. Nu er det tid til denne. De er gode til madpakken, står der, betyder det at de er lige så gode kolde som varme? Kan de evt fryses og stadig være lækre?

    9. december 2015 at 18:08
  • jannie Svar

    skal brocoli koges først

    23. oktober 2013 at 15:50
    • Mette Svar

      Hej Jannie. Nej, broccolien behøves ikke at blive kogt før du kommer den i dejen.

      3. november 2013 at 11:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


×

Del med en ven