Om Bageglad

Vi er to bageglade søstre fra København som er vokset op med hjemmebag og mors “eksperimenter” – alt sammen mad lavet fra bunden. Vi har boet i Japan en stor del af vores opvækst og laver derfor meget japansk mad. Derudover er vi helt vilde med kager!

Vi startede denne blog fordi vi gerne ville vise nogle af vores fine madkreationer frem og den er blevet til en blog med gode og afprøvede opskrifter og tips og tricks til madlavning og kagedekoration. Bloggen er blevet vores helt store fælles hobby og vi bruger rigtig meget tid sammen i køkkenet, også gerne hjemme hos vores forældre der har et væsentligt større køkken end os.

Trine og Mette

Trine
Trine er født i 1989, bor på Frederiksberg og er uddannet fra CBS. Hun arbejder som digital konsulent på et bureau og interesserer sig meget for hajer og dykning.

Mette
Mette er født i 1985 og bor på Amager med sin mand, lille datter og hund. Mette er uddannet biolog. Hun bruger meget tid på at dekorere og pynte kager, især til fester for venner og bekendte.

 

3 kommentarer

  1. Hey ikke nogle dårlige vibes, men der findes ikke brownies uden chokolade. For ellers er det bare en ubagt chokoladekage.
    Er uddannet bager, så vil gerne komme med input eller tips og tricks til teknikker ? :)

    V.H Anders

  2. Hej.
    Jeg håber du har det godt, og forretningen kører derudaf!
    Jeg skriver til dig for at høre om muligheden for at publicere en artikel på jeres hjemmeside.
    En af vores partnere er for tiden på udkig efter hjemmesider af høj kvalitet og bageglad.dk matcher vores høje krav. I bund og grund, vil jeg gerne bidrage med en kvalitetsartikel der engagerer læserne med et naturligt og kontekstuelt link til vores partner’s hjemmeside.
    Tag endelig kontakt til mig hvis denne mulighed kunne være interessant for dig og jeres forretning.
    Tak for din tid, jeg ser frem til at høre fra dig!
    Celia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *