Om Bageglad

Vi er to bageglade søstre fra København som er vokset op med hjemmebag og mors “eksperimenter” – alt sammen mad lavet fra bunden. Vi har boet i Japan en stor del af vores opvækst og laver derfor meget japansk mad. Derudover er vi helt vilde med kager!

Vi startede denne blog fordi vi gerne ville vise nogle af vores fine madkreationer frem og den er blevet til en blog med gode og afprøvede opskrifter og tips og tricks til madlavning og kagedekoration. Bloggen er blevet vores helt store fælles hobby og vi bruger rigtig meget tid sammen i køkkenet, også gerne hjemme hos vores forældre der har et væsentligt større køkken end os.

Trine og Mette

Trine
Trine er født i 1989, bor på Frederiksberg og er uddannet fra CBS. Hun arbejder som digital konsulent på et bureau og interesserer sig meget for hajer og dykning.

Mette
Mette er født i 1985 og bor på Amager med sin mand, lille datter og hund. Mette er uddannet biolog. Hun bruger meget tid på at dekorere og pynte kager, især til fester for venner og bekendte.

 

[contact-form-7 id=”10994″ title=”Kontakt”]


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX