Alle

Slik og chokolade, Søde sager

Fyldt hvid chokolade med passionsfrugtganache


Fyldt hvid chokolade opskrift

Fyldt hvid chokolade med en fantastisk passionsfrugt ganache. Hvid chokoladebider som er så lækre og friske og passer til en romantisk aften, påske eller en anden god chokoladeanledning!

Kage og tærte, Søde sager

Mini hindbærmazariner


Små hindbærtærter fra Bageglad

Delikate små hindbærmazariner med marcipan, friske hindbær og pisket smørcreme. Pynt dine små hindbærtærter fint og server disse skønne små lækkerbiskener.

Hovedretter, Mad og drikke

Poke bowl med laks


Poke bowl opskrift med laks

Poke bowls er en hawaiiansk ret med ris, rå fisk og grøntsager. Disse populære poke bowls er et rigtig sundt og virkelig lækkert måltid fra Stillehavet, som er super nemt at lave selv derhjemme.

Gæster, Is og mousse, Kage og tærte, Søde sager

Kage med hyldeblomstmousse


Hyldeblomstmousse kage opskrift fra Bageglad

Dette er måske nok den mest luftige mousse, du kan lave uden at din kage skvatter sammen. En frisk, let og dejlig hyldeblomstmousse topper den nemme kiksebund. En sindssygt lækker og frisk kage!

Kage og tærte, Søde sager

Tærte med chokolade og saltkaramel


En fuldstændig himmelsk tærte med chokoladeganache og en tykflydende saltkaramel i en sprød mørdej. Denne tærte er helt perfekt hvis du har lyst til en tung chokolade som er smukt præsenteret.

Cupcakes og muffins, Morgenmad, Søde sager

Fedtfattige fuldkorn bananmuffins


Sukkerfri og fedtfattige bananmuffins

Disse fedtfattige og sukkerfri bananmuffins kan hjælpe på din søde tand hvis du prøver at holde den lidt slankere linie. De smager som kage men er fedtfattige og et godt og sundere alternativ til almindelig kage.

Asiatisk mad, Forretter og snacks, Gæster, Hovedretter, Mad og drikke

Sommerruller med tigerrejer


Sommerruller med rejer og peanuts

Disse vietnamesiske sommerruller med tigerrejer og friske grøntsager er supernemme og smager og ser afsindsigt lækre ud. De kan serveres med sød chilisauce, soja og vores hjemmelavede peanutsauce for en vidunderlig sund smagsoplevelse.

Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Nytårschokolade med marcipan


Nytårschokolade fra Bageglad

Skal der lidt ekstra til champagnen når I hopper ind i det nye år, så er hjemmelavet chokolade et super alternativ eller supplement til kransekagen. Disse festlige fyldte chokolader er pyntet med chokoladefarve og fyldt med marcipan.

Desserter, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager, Temaer

Snekugle med chokolademousse og granatæblesorbet


Nytårsdessert opskrift fra Bageglad

Årets nytårsdessert har vintertema og består af en smuk snekugle af chokoladekage og mousse, toppet med en hjemmelavet granatæblesorbet. En sød og frisk dessert.

Ikke-kategoriseret

Hvid gløgg med hyldeblomst og citrus


Hvid gløgg med hyldeblomst og citrus

Et skønt alternativ til den klassiske røde gløgg er denne friskere og lettere hvide gløgg med hyldeblomst og et twist af citrus. Det er så nemt at lave gløgg selv, og så kan du selv styre alle smagene.

Jul, Kage og tærte, Kagedekoration, Søde sager, Temaer

Julebrownies


Julebrownies opskrift fra Bageglad

Spred masser af julestemning med disse virkelig søde og virkelig nemme julebrownies. Pynt dine brownies præcis som du ønsker, det er kun fantasien der sætter grænser!

Kage og tærte, Søde sager

Mosaiko (græsk kiksekage)


Mosaiko - chokolade hasselnød kage

En klassisk græsk chokoladekage, i en no-bake variant med Digestive kiks og hasselnødder. En koncentreret og tung chokoladekage som er helt fantastisk serveret med en kugle vanilleis til.

Børnevenligt, Fødselsdag, Is og mousse, Søde sager

Cremet jordbæris


Jordbæris opskrift fra Bageglad

Skab en himmelsk smagsoplevelse med denne cremede hjemmelavede jordbæris. Den friske smag af jordbær tilsat citronsaft trænger igennem i denne superdejlige flødeis som vil få dig til at drømme dig væk til den dejlige danske sommer.

Forretter og snacks, Mad og drikke

Jomfruhummere med hvidvinssauce


Jomfruhummere i hvidvinsauce opskrift

En skøn opskrift på jomfruhummere med hvidvinsauce og citron. Har du fået fat i friskfangede jomfruhummere bør du prøve denne lækre sauce til, som fremhæver smagen af jomfruhummerne.

Børnevenligt, Fødselsdag, Gæster, Is og mousse, Søde sager

Islagkage med hvid chokolade og hindbær


Islagkage med hvid chokolade og hindbær

En himmelsk islagkage med kiksebund, hvid chokolade is, hindbær is og frisk frugt. En fantastisk sommerdessert som mætter mange munde – og hvem elsker ikke is?


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX