Søde sager

Her er alle vores opskrifter til den søde tand. Vi elsker dessert opskrifter og vores store samling af gode dessertopskrifter herunder vil forhåbeligt inspirere dig til at komme i gang i køkkenet. Der er både nemme desserter og avancerede festlige desserter, så der er lidt for ethvert niveau og smag.

Kage og tærte, Søde sager

Mini hindbærmazariner


Små hindbærtærter fra Bageglad

Delikate små hindbærmazariner med marcipan, friske hindbær og pisket smørcreme. Pynt dine små hindbærtærter fint og server disse skønne små lækkerbiskener.

Gæster, Is og mousse, Kage og tærte, Søde sager

Kage med hyldeblomstmousse


Hyldeblomstmousse kage opskrift fra Bageglad

Dette er måske nok den mest luftige mousse, du kan lave uden at din kage skvatter sammen. En frisk, let og dejlig hyldeblomstmousse topper den nemme kiksebund. En sindssygt lækker og frisk kage!

Kage og tærte, Søde sager

Tærte med chokolade og saltkaramel


En fuldstændig himmelsk tærte med chokoladeganache og en tykflydende saltkaramel i en sprød mørdej. Denne tærte er helt perfekt hvis du har lyst til en tung chokolade som er smukt præsenteret.

Cupcakes og muffins, Morgenmad, Søde sager

Fedtfattige fuldkorn bananmuffins


Sukkerfri og fedtfattige bananmuffins

Disse fedtfattige og sukkerfri bananmuffins kan hjælpe på din søde tand hvis du prøver at holde den lidt slankere linie. De smager som kage men er fedtfattige og et godt og sundere alternativ til almindelig kage.

Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Nytårschokolade med marcipan


Nytårschokolade fra Bageglad

Skal der lidt ekstra til champagnen når I hopper ind i det nye år, så er hjemmelavet chokolade et super alternativ eller supplement til kransekagen. Disse festlige fyldte chokolader er pyntet med chokoladefarve og fyldt med marcipan.

Desserter, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager, Temaer

Snekugle med chokolademousse og granatæblesorbet


Nytårsdessert opskrift fra Bageglad

Årets nytårsdessert har vintertema og består af en smuk snekugle af chokoladekage og mousse, toppet med en hjemmelavet granatæblesorbet. En sød og frisk dessert.

Jul, Kage og tærte, Kagedekoration, Søde sager, Temaer

Julebrownies


Julebrownies opskrift fra Bageglad

Spred masser af julestemning med disse virkelig søde og virkelig nemme julebrownies. Pynt dine brownies præcis som du ønsker, det er kun fantasien der sætter grænser!

Kage og tærte, Søde sager

Mosaiko (græsk kiksekage)


Mosaiko - chokolade hasselnød kage

En klassisk græsk chokoladekage, i en no-bake variant med Digestive kiks og hasselnødder. En koncentreret og tung chokoladekage som er helt fantastisk serveret med en kugle vanilleis til.

Børnevenligt, Fødselsdag, Is og mousse, Søde sager

Cremet jordbæris


Jordbæris opskrift fra Bageglad

Skab en himmelsk smagsoplevelse med denne cremede hjemmelavede jordbæris. Den friske smag af jordbær tilsat citronsaft trænger igennem i denne superdejlige flødeis som vil få dig til at drømme dig væk til den dejlige danske sommer.

Børnevenligt, Fødselsdag, Gæster, Is og mousse, Søde sager

Islagkage med hvid chokolade og hindbær


Islagkage med hvid chokolade og hindbær

En himmelsk islagkage med kiksebund, hvid chokolade is, hindbær is og frisk frugt. En fantastisk sommerdessert som mætter mange munde – og hvem elsker ikke is?

Børnevenligt, Cupcakes og muffins, Fødselsdag, Søde sager

Luftige chokolade cupcakes


Chokolade cupcakes med chokolade glasur

Chokolademuffins uden smør. Chokolade cupcakesene er lavet på olie og kan toppes med en chokoladesmørcreme eller anden glasur.

Fødselsdag, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager

Rocky Road islagkage


Rocky road islagkage opskrift fra Bageglad

Prøv dette mesterværk af en islagkage med en sprød og slat bund, chokoladeis, skumfiduser, chokoladesauce og honningristede peanuts. En dessert der vil vække begejstring hos alle chokoladeelskere.

Gæster, Is og mousse, Søde sager

Jordbær mojito sorbet


Jordbær mojito is opskrift fra Bageglad

Sæt gang i festen eller skab prikken over i’et på en lækker middag med denne jordbær mojito sorbet. Sorbeten har en frisk og kraftig smag af jordbær blandet med et kick fra rommen. Det er en af vores favorit isopskrifter!

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med marcipan og karamelfyld


Påskeæg med karamel fra Bageglad

Påskeæg lavet af marcipan med karamelfyld og hasselnød krokant. Påskeæggene er overtrukket med et tyndt lag mælkechokolade.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Lakrids påskeæg


Lakridsmarcipan påskeæg opskrift

Hjemmelavede påskeæg med lakridsmarcipan og mørk chokolade. Dejlige påskeæg med lakridssmag, til dem som elsker blandingen af lakrids og chokolade.


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX