Søde sager

Her er alle vores opskrifter til den søde tand. Vi elsker dessert opskrifter og vores store samling af gode dessertopskrifter herunder vil forhåbeligt inspirere dig til at komme i gang i køkkenet. Der er både nemme desserter og avancerede festlige desserter, så der er lidt for ethvert niveau og smag.

Alle, Kage og tærte, Søde sager

Mosaiko (græsk no-bake kiksekage)


En klassisk græsk chokoladekage, i en no-bake variant med Digestive kiks og hasselnødder. En koncentreret og tung chokoladekage som er helt fantastisk serveret med en kugle vanilleis til.

Alle, Børnevenligt, Fødselsdag, Is og mousse, Søde sager

Cremet jordbæris


Skab en himmelsk smagsoplevelse med denne cremede hjemmelavede jordbæris. Den friske smag af jordbær tilsat citronsaft trænger igennem i denne superdejlige flødeis som vil få dig til at drømme dig væk til den dejlige danske sommer.

Alle, Børnevenligt, Fødselsdag, Gæster, Is og mousse, Søde sager

Islagkage med hvid chokolade og hindbær


En himmelsk islagkage med kiksebund, hvid chokolade is, hindbær is og frisk frugt. En fantastisk sommerdessert som mætter mange munde – og hvem elsker ikke is?

Alle, Børnevenligt, Cupcakes og muffins, Fødselsdag, Søde sager

Luftige chokolade cupcakes


Chokolademuffins uden smør. Chokolade cupcakesene er lavet på olie og kan toppes med en chokoladesmørcreme eller anden glasur.

Alle, Fødselsdag, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager

Rocky Road islagkage


Prøv dette mesterværk af en islagkage med en sprød og slat bund, chokoladeis, skumfiduser, chokoladesauce og honningristede peanuts. En dessert der vil vække begejstring hos alle chokoladeelskere.

Alle, Gæster, Is og mousse, Søde sager

Jordbær mojito sorbet


Sæt gang i festen eller skab prikken over i’et på en lækker middag med denne jordbær mojito sorbet. Sorbeten har en frisk og kraftig smag af jordbær blandet med et kick fra rommen. Det er en af vores favorit isopskrifter!

Alle, Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med marcipan og karamelfyld


Påskeæg lavet af marcipan med karamelfyld og hasselnød krokant. Påskeæggene er overtrukket med et tyndt lag mælkechokolade.

Alle, Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Lakrids påskeæg


Hjemmelavede påskeæg med lakridsmarcipan og mørk chokolade. Dejlige påskeæg med lakridssmag, til dem som elsker blandingen af lakrids og chokolade.

Alle, Bagværk, Børnevenligt, Fødselsdag, Søde sager

Chokolade scones


Mangler du også lidt til kaffen bør du prøve disse lækre chokolade scones. Med en sprød overflade og smuldrende dej er disse scones perfekte til en søndag eftermiddag.

Alle, Børnevenligt, Is og mousse, Søde sager

Oreo-is


Verdens bedste is er denne vanille is med Oreo stykker. Den perfekte cookies and cream is som du nemt kan lave derhjemme.

Alle, Bagværk, Børnevenligt, Søde sager

Fastelavnsboller


Dejlige fastelavnsboller af gærdej som er supernemme at lave. Fastelavnsbollerne er fyldt med hjemmelavet vanillecreme og pyntet med glasur.

Alle, Desserter, Kage og tærte, Kagedekoration, Søde sager

Chokoladelagkage med store roser


En himmelsk chokoladelagkage med vanille smørcreme, pyntet med smukke ferskenfarvede roser af vanille smørcreme.

Aktuel, Alle, Bagværk, Børnevenligt, Fødselsdag, Søde sager

Verdens bedste kanelsnegle


Min families opskrift på klassiske kanelsnegle af gærdej med kanel remoncefyld. Vi har brugt årevis på at tilpasse denne opskrift til kanelsneglene blev helt perfekte! Resultatet er disse små, sprøde lækkerier med dejlig kanelsmag.

Alle, Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Hvid chokolade med champagne ganache


Himmelske små stykker hvid chokolade fyldt med en festlig og cremet champagne ganache med mild smag af champagne. Prøv bare at holde fingrene væk når du først har smagt en af disse hvide chokolader!

Alle, Desserter, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager

Passionsdrøm med kokos og karamel


Årets nytårsdessert vil få dig til at drømme dig væk til sandstrande, varme og sol. Den består nemlig af eksotiske smage med passionsfrugt, lime og kokos. En frisk dessert med hjemmelavet is og mousse som vil imponere til festen.


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX