Slik og chokolade

Hvis du som os har en sød tand vil du elske vores opskrifter på slik og chokolade nedenfor. Lav lækre fyldte chokolader og påskeæg derhjemme med tempereret chokolade og glæd din familie og venner med chokoladegaver!

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med hindbær og hvid chokolade


Hindbær påskeæg med hvid chokolade

Disse skønne påskeæg er til dem, som elsker det søde. En lækker hindbærmarcipan overtrukket med god hvid chokolade, enhver sukkergrises drøm!

Slik og chokolade, Søde sager

Fyldt hvid chokolade med passionsfrugtganache


Fyldt hvid chokolade opskrift

Fyldt hvid chokolade med en fantastisk passionsfrugt ganache. Hvid chokoladebider som er så lækre og friske og passer til en romantisk aften, påske eller en anden god chokoladeanledning!

Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Nytårschokolade med marcipan


Nytårschokolade fra Bageglad

Skal der lidt ekstra til champagnen når I hopper ind i det nye år, så er hjemmelavet chokolade et super alternativ eller supplement til kransekagen. Disse festlige fyldte chokolader er pyntet med chokoladefarve og fyldt med marcipan.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med marcipan og karamelfyld


Påskeæg med karamel fra Bageglad

Påskeæg lavet af marcipan med karamelfyld og hasselnød krokant. Påskeæggene er overtrukket med et tyndt lag mælkechokolade.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Lakrids påskeæg


Lakridsmarcipan påskeæg opskrift

Hjemmelavede påskeæg med lakridsmarcipan og mørk chokolade. Dejlige påskeæg med lakridssmag, til dem som elsker blandingen af lakrids og chokolade.

Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Hvid chokolade med champagne ganache


Fyldt chokolade med champagne ganache

Himmelske små stykker hvid chokolade fyldt med en festlig og cremet champagne ganache med mild smag af champagne. Prøv bare at holde fingrene væk når du først har smagt en af disse hvide chokolader!

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Marcipan konfekt med daim


Daim konfekt opskrift

Disse delikate stykker konfekt består af en appelsinmarcipan med Daim stykker, derefter overtrukket med lys- eller mørk chokolade. Appelsinmarcipanen er frisk men samtidig sød med Daim stykkerne som giver den lækreste knas når man bider i chokoladerne.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Pistaciejuletræer


Juletræ konfekt opskrift fra Bageglad

Fine og festlige pistacie juletræer lavet af pistaciemarcipan og derefter overtrukket med hvid og mørk chokolade. Juletræerne er drysset med fintblendet pistacie som pynt. Et sødt stykke konfekt som ligner et lille juletræ – de kan endda stå selv.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Konfekt med marcipan og hele hasselnødder


Julekonfekt med marcipan og hasselnødder

Et meget nemt stykke konfekt med marcipan og hele hasselnødder. Konfektstykkerne er overtrukket med god mørk chokolade og pyntet med lidt sne. Det behøver ikke være svært at lave god konfekt derhjemme!

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Konfekt med krokant og hindbær


Konfekt med krokant og hindbær fra Bageglad

Hjemmelavet konfekt med marcipan, nougat og hasselnød krokant, overtrukket med en god mørk chokolade og drysset med lidt frysetørret hindbær. Et sødt og samtidig friskt stykke konfekt som vil være populært hos de fleste chokoladeelskere.

Børnevenligt, Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Kinderæg med overraskelser


Hjemmelavede kinderæg fra Bageglad

Hjemmelavede kinderæg med små overraskelser indeni. Påskeæg fyldt med slik.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med brombærmarcipan


Påskeæg med brombærmarcipan fra Bageglad

Påskeæg med brombær marcipan og lys chokolade.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Oreo påskeæg


Oreo påskeæg opskrift fra Bageglad

Oreo påskeæg overtrukket med mørk chokolade

Slik og chokolade, Søde sager

Nougat trøfler med hindbær


Nougat konfekt opskrift fra Bageglad

Nemme og flotte chokoladetrøfler med nougat, marcipan og frysetørrede hindbær.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager

Lakridskugler med marcipan


Lakridskugler opskrift fra Bageglad

Nemme lakridskugler med marcipan lavet med lakridspulver og lakridsgranulat.


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX