Mad og drikke

Alle vores madopskrifter og opskrifter på drikkevarer. Her er gode madopskrifter med fokus på mad lavet fra bunden med friske råvarer. Der er madopskrifter til enhver lejlighed og ethvert niveau, og vi håber at kunne inspirere dig.

Hovedretter, Mad og drikke

Poke bowl med laks


Poke bowl opskrift med laks

Poke bowls er en hawaiiansk ret med ris, rå fisk og grøntsager. Disse populære poke bowls er et rigtig sundt og virkelig lækkert måltid fra Stillehavet, som er super nemt at lave selv derhjemme.

Asiatisk mad, Forretter og snacks, Gæster, Hovedretter, Mad og drikke

Sommerruller med tigerrejer


Sommerruller med rejer og peanuts

Disse vietnamesiske sommerruller med tigerrejer og friske grøntsager er supernemme og smager og ser afsindsigt lækre ud. De kan serveres med sød chilisauce, soja og vores hjemmelavede peanutsauce for en vidunderlig sund smagsoplevelse.

Asiatisk mad, Børnevenligt, Hovedretter, Mad og drikke

Teriyaki kyllingekødboller med lynstegte grøntsager


Asiatiske kødboller opskrift fra Bageglad

Ovnstegte sprøde kyllingekødboller serveres med jasminris og lynstegte grøntsager, toppet med en dejlig hjemmelavet teriyaki sauce. En nem og superlækker ret som er sund og fuld af grøntsager.

Forretter og snacks, Mad og drikke

Jomfruhummere med hvidvinssauce


Jomfruhummere i hvidvinsauce opskrift

En skøn opskrift på jomfruhummere med hvidvinsauce og citron. Har du fået fat i friskfangede jomfruhummere bør du prøve denne lækre sauce til, som fremhæver smagen af jomfruhummerne.

Brød og boller, Mad og drikke

Naanbrød med hvidløg


Naanbrød opskrift fra Bageglad

Disse hjemmelavede naanbrød med hvidløgssmør er perfekte til en indisk gryderet. De er luftige og lækre og er al tiden værd det tager, at bage dem!

Mad og drikke, Morgenmad

Smoothie bowl med blåbær


Smoothie bowl med kokos og blåbær

Start dagen rigtigt med denne mættende og lækre smoothie bowl med blåbær, müsli og frisk frugt. Den er fyldt med antioxidanter og C vitamin som vil holde dig mæt i flere timer og så smager den fantastisk!

Hovedretter, Mad og drikke

Club sandwich wraps


Club sandwich wraps fra Bageglad

Har du lyst til at sætte tænderne i en lækker sandwich med kylling, bacon og karrydressing men ved, at du bør vælge et sundere alternativ? Så kan du få din lyst stillet med disse sundere club sandwich wraps.

Børnevenligt, Glasur og sauce, Mad og drikke, Morgenmad, Søde sager

Æblemos med kanel og vanille


Hjemmelavet æblemos opskrift fra Bageglad

Det er så nemt at lave sin egen æblemos og den kan bruges til rigtig mange ting. Du kan spise den som den er eller tilsætte den til bagværk for at give fugt og spare på smør og sukker.

Forretter og snacks, Gæster, Hovedretter, Jul, Mad og drikke, Påske, Temaer

Lakseroulade med spinat


Lakseroulade med spinat opskrift

Server denne lækre lakseroulade med flødeost og spinat og imponer alle dine gæster! Rouladen er lavet af spinat og æg og rullet med røget laks og flødeost. En rigtig dejlig forret med laks.

Asiatisk mad, Hovedretter, Mad og drikke, Temaer

Sesam laks med ris og grønt


Opskrift på sund asiatisk aftensmad

Bliv mæt på den sunde måde med denne dejlige og nemme ret! Stegt laks med serveres med ris og grøntsager i en superlækker teriyaki sauce. En rigtig hurtig og nem ret til aftensmad i hverdagen.

Drikkevarer (alkoholfrie)

Den ultimative guide til vegetabilsk mælk


Den ultimative guide til vegetabilske mælkeprodukter

Her får du en grundig guide til forskellige typer vegetabilsk mælk og hvad de kan bruges til, blandt andet soyamælk, mandelmælk og havremælk. Vi beskriver smagen og konsistensen af forskellig slags vegetabilsk mælk som alternativer til komælk.

Børnevenligt, Hovedretter, Mad og drikke

Cremet pasta med kylling


Cremet pasta med kylling opskrift

En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen. Tilsæt alle de grøntsager du ønsker til retten.

Børnevenligt, Brød og boller, Fødselsdag

Brioche burgerboller


Brioche burgerboller opskrift fra Bageglad

De perfekte burgerboller i ægte amerikansk brioche stil. Luftige boller med sprød overflade, drysset med sesam. Dette er de bedste burgerboller vi nogensinde har smagt! Du kan lave de allerbedste burgere derhjemme.

Gæster, Grøntsager, Mad og drikke, Temaer

Salat med frugt og mandler


Farverrig salat med frugt og mandler

Denne salat er farvestrålende og festlig fyldt med grøntsager, frugt og mandler. En dejlig frisk salat som passer godt til mange slags mad. Serveres med en sødet balsamico dressing.

Børnevenligt, Hovedretter, Mad og drikke

Hawaii wraps


Hawaii wraps opskrift fra Bageglad

Nemme og lækre wraps med BBQ-marineret kylling, frisk ananas, majs og salat. Nemme wraps til frokost og aftensmad.


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX