Temaer

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Påskeæg med marcipan og karamelfyld


Påskeæg med karamel fra Bageglad

Påskeæg lavet af marcipan med karamelfyld og hasselnød krokant. Påskeæggene er overtrukket med et tyndt lag mælkechokolade.

Påske, Slik og chokolade, Søde sager

Lakrids påskeæg


Lakridsmarcipan påskeæg opskrift

Hjemmelavede påskeæg med lakridsmarcipan og mørk chokolade. Dejlige påskeæg med lakridssmag, til dem som elsker blandingen af lakrids og chokolade.

Bagværk, Børnevenligt, Fødselsdag, Søde sager

Chokolade scones


Chokolade scones opskrift fra Bageglad

Mangler du også lidt til kaffen bør du prøve disse lækre chokolade scones. Med en sprød overflade og smuldrende dej er disse scones perfekte til en søndag eftermiddag.

Børnevenligt, Is og mousse, Søde sager

Oreo-is


Oreo is opskrift fra Bageglad

Verdens bedste is er denne vanille is med Oreo stykker. Den perfekte cookies and cream is som du nemt kan lave derhjemme.

Bagværk, Børnevenligt, Søde sager

Fastelavnsboller med creme


Fastelavnsboller med creme fra Bageglad

Dejlige fastelavnsboller af gærdej som er supernemme at lave. Fastelavnsbollerne er fyldt med hjemmelavet vanillecreme og pyntet med glasur.

Mad og drikke, Morgenmad

Smoothie bowl med blåbær


Smoothie bowl med kokos og blåbær

Start dagen rigtigt med denne mættende og lækre smoothie bowl med blåbær, müsli og frisk frugt. Den er fyldt med antioxidanter og C vitamin som vil holde dig mæt i flere timer og så smager den fantastisk!

Bagværk, Børnevenligt, Fødselsdag, Søde sager

Verdens bedste kanelsnegle


Kanelsnegle opskrift fra Bageglad

Min families opskrift på klassiske kanelsnegle af gærdej med kanel remoncefyld. Vi har brugt årevis på at tilpasse denne opskrift til kanelsneglene blev helt perfekte! Resultatet er disse små, sprøde lækkerier med dejlig kanelsmag.

Nytår, Slik og chokolade, Søde sager

Hvid chokolade med champagne ganache


Fyldt chokolade med champagne ganache

Himmelske små stykker hvid chokolade fyldt med en festlig og cremet champagne ganache med mild smag af champagne. Prøv bare at holde fingrene væk når du først har smagt en af disse hvide chokolader!

Desserter, Gæster, Is og mousse, Nytår, Søde sager

Passionsdrøm med kokos og karamel


Nytårsdessert med kokos og passionsfrugt fra Bageglad

Årets nytårsdessert vil få dig til at drømme dig væk til sandstrande, varme og sol. Den består nemlig af eksotiske smage med passionsfrugt, lime og kokos. En frisk dessert med hjemmelavet is og mousse som vil imponere til festen.

Jul, Småkager og cookies, Søde sager, Temaer

De bedste brunkager


Brunkager opskrift fra Bageglad

Min farmors fantastiske brunkageopskrift er blevet forfinet gennem mange mange år til disse fantastiske små, ultra sprøde og krydrede brunkager. Småkagerne laves med friske krydderier og skæres ultra tyndt for at opnå den perfekte sprødhed.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Marcipan konfekt med daim


Daim konfekt opskrift

Disse delikate stykker konfekt består af en appelsinmarcipan med Daim stykker, derefter overtrukket med lys- eller mørk chokolade. Appelsinmarcipanen er frisk men samtidig sød med Daim stykkerne som giver den lækreste knas når man bider i chokoladerne.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Pistaciejuletræer


Juletræ konfekt opskrift fra Bageglad

Fine og festlige pistacie juletræer lavet af pistaciemarcipan og derefter overtrukket med hvid og mørk chokolade. Juletræerne er drysset med fintblendet pistacie som pynt. Et sødt stykke konfekt som ligner et lille juletræ – de kan endda stå selv.

Jul, Slik og chokolade, Søde sager, Temaer

Konfekt med marcipan og hele hasselnødder


Julekonfekt med marcipan og hasselnødder

Et meget nemt stykke konfekt med marcipan og hele hasselnødder. Konfektstykkerne er overtrukket med god mørk chokolade og pyntet med lidt sne. Det behøver ikke være svært at lave god konfekt derhjemme!

Jul, Kagedekoration, Småkager og cookies, Søde sager, Temaer

Julesmåkager med chokolade


Udstikke småkager til jul

Sprøde og lækre chokoladesmåkager, som især er velegnede til at udstikke i julemotiver. Småkagerne holder formen perfekt under bagning og kan bagefter pyntes med glasur. Her er det kun fantasien der sætter grænser!

Gæster, Is og mousse, Søde sager

Kokossorbet


Kokossorbet opskrift fra Bageglad

En mælkefri sorbet med en frisk og let parfumeret smag af kokos. Det er den perfekte is til et supplere en tung dessert da den er let og frisk og silkeblød. Den passer også perfekt mellem retterne som ganerenser.


Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX