Tigerrejer med pankorasp

Share on Facebook0Pin on Pinterest11Tweet about this on TwitterEmail to someone

Sikke en travl november. Jeg skal for alvor til at gå i gang med eksamenslæsningen, arrangere diverse julefrokoster og nytårsfest og jeg skal samtidig planlægge og ansøge om næste års udvekslingsophold til… Australien!! Jeg skal læse på et universitet i Brisbane eller Sydney, altefter hvilken plads jeg får, i fire måneder og derefter kommer min søde kæreste ned og rejser rundt med mig. Jeg glæder mig afsindigt meget!

Der er dog længe til og indtil da vil jeg hygge mig med god mad og dejlige venner i det kolde danske vejr! Får du også gæster kan du overveje at servere disse lækre, sprøde tigerrejer stegt med pankorasp og serveret med miso aioli dip og citron.

Tigerrejer med panko rasp fra Bageglad.dk

Disse dybstegte tigerrejer er virkelig nemme at lave. De dyppes blot i hhv. mel, æg og rasp.

Tigerrejer med panko rasp fra Bageglad.dk

Derefter frituresteges rejerne i en rimelig mængde olie til de er gyldne og sprøde.

Dybstegte tigerrejer

Miso aioli dip

Jeg kan klart anbefale at servere rejerne med en klat miso aioli dip fra Sticks ‘n’ Sushi. Det giver rejerne et ekstra twist sammen med citronen.

Dippen kan købes i Sticks ‘n’ Sushi restauranter til 59 kroner for en stor eller 12 kroner for en lille. Jeg har købt en stor bøtte og frosset det i små mængder i en isterningebakke. Så har jeg små terninger der kan tøes op når jeg skal bruge det. Dippen er nemlig kraftig og der skal ikke bruges meget ad gangen.

Her er flere opskrifter med rejer:

[display-posts tag=”rejer” exclude_current=”true” posts_per_page=”5"]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!