Ravioli med ricotta og spinat

Ravioli er super lækkert, men supermarkedernes færdiglavede bliver rigtig hurtigt kedelige. Der er heldigvis mulighed for at lave dem selv!

Ravioli med spinat og ricotta - Bageglad.dk

Lav fyldet mens pastadejen er på køl. Det er bare at blande ricottaosten med spinaten og tilsætte salt og peber efter smag.

PastadejRaviolifyld

Når dejen er kølet af skal den rulles tyndt ud. Man kan selvfølgelig bruge en pastamaskine, men vi brugte bare armkræfter og kagerulle. Dejen deles i to: den ene halvdel er til fyld, den anden er låg. Der lægges små klatter fyld på den ene side. Imellem klatterne duppes med vand og låget lægges på. Kør en finger mellem hver ravioli for at “lime” pastadejen sammen så du får små pakker.

RaviolifyldFolde ravioliRaviolipakker

Skær nu raviolierne ud med en kniv.

Skære ravioliRavioli pakker

Raviolierne koges i saltet vand i 3-4 minutter og serveres med det samme.

Ravioli med ricotta og spinat fra Bageglad.dk

Ravioli med ricotta og spinat
Mængde: tilbehør til 4 personer
 

INGREDIENSER
Pastadej:
Spinatfyld:
  • 40 g spinat
  • 100 g ricotta
  • ½ spiseske olie

FREMGANGSMÅDE
  1. Skyl og tør spinaten og svits den så i olien. Bland spinaten med ricotta.
  2. Rul pastadejen tyndt ud. Skær den over så du har to dele. På den ene halvdel lægges små klatter af spinatfyldet. Pensl vand imellem hver klat. Læg nu den anden halvdel pastadej over den første, så den danner et låg. Kør fingeren langs revnerne mellem fyldet, så vandet limer de to pastaplader sammen. Skær raviolierne ud med en kniv.
  3. Kog raviolierne i 3-4 minutter i saltet vand. Server med det samme.