Tandoori kylling naan pizza

Tandoori kylling naan pizza

  • 1-2 timer
  • Begynder
Naanbrød pizza med tandoori kylling

Jeg spiser generelt sundt og har aldrig været typen, som får McDonalds cravings. Til gengæld har jeg en kæmpe kærlighed til pizza og de få gange om måneden hvor jeg får lyst til junkfood er pizza altid mit første valg.

Nu er jeg også så heldig, at Københavns bedste pizzeria (Forno a Legna) ligger lige for enden af min vej og hvem kan modstå fristelsen for italiensk pizza? MEN resten af København har selvfølgelig også fundet ud af, at dette pizzeria er helt fantastisk og derfor kan der være lang ventetid når man skal have pizza derfra.

Hvis jeg har travlt eller blot ikke lige gider ælte pizzadej eller stå i kø på pizzeriaet laver jeg ofte pizza på naanbrød. Dette er især oplagt de dage jeg spiser alene, da 1 naanbrød er den perfekte størrelse pizza til 1 person!

Her følger opskriften på en af mine favorit naanbrødspizza Indian style, nemlig en naanbrøds pizza med tandoori kylling, champignons og kartofler.

Naanbrød pizza med tandoori kylling

Det er lynhurtigt at lave naanbrødspizzaer. Man kommer bare fyld på brødet, drysser med ost og så i ovnen.

Til denne pizza skræller jeg kartoflerne, skærer dem i tynde skiver og lægger dem nederst på pizzaen. Ovenpå kartoffelskiverne kommer champignons og stegt kylling marineret i tandoori pasta. Til sidst drysses med revet ost.

KartoffelpizzaGrøntsager på pizzaPizza med kyllingPizza med ost

Jeg kan desværre ikke tåle frisk mozzerella, men hvis jeg kunne ville jeg helt klart bruge dette. Jeg bruger i stedet revet mozzerella, som også smager rigtig godt på pizza.

Pizzaen er den perfekte portion til én og er hurtig hverdagsmad eller tømmermændsmad 😉

Naanbrød pizza med tandoori kylling

Tandoori kylling naan pizza opskrift

Mængde:: 1 person
Udskriv

Ingredienser

  • 1 kyllingebryst
  • 1 1/2 tsk tandoori pasta
  • 2 champignons
  • 2 kartofler
  • 1 naanbrød
  • 1/2 pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen ud i små stykker. Kom kyllingen i en frysepose sammen med tandoori pastaen og lad det marinere i minimum 1 time i køleskabet.
  2. Skyl og skær champignons i små stykker. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  3. Steg kyllingen i lidt olie på en pande til det er gennemstegt.
  4. Fordel kartofler, champignons og kylling på naanbrødet. Krydr med salt. Drys revet mozzerella på naanbrødspizzaen.
  5. Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.

 


12. april 2015 af Trine

Kommentarer (2)

  • Linda Andersen Svar

    Bruger du rå kartofler til denne pizza? Den ser virkelig lækker ud 🙂

    3. maj 2016 at 13:13
    • Trine Svar

      Hej Linda
      Ja bare rå kartofler – det er simpelthen så nemt 🙂

      5. maj 2016 at 17:35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven