Udskriv
Brownies med glasur

Luksus brownies

Mængde 12 personer

Ingredienser

Brownies:

Chokoladeglasur:

Fremgangsmåde

Brownies:

  1. Bag brownies efter anvisning i opskriften og lad den køle helt af.

Chokoladeglasur:

  1. Hak den mørke chokolade og hvid chokolade groft.
  2. Smelt den hvide chokolade i en skål i mikroovnen eller over vandbad. Kom den i en sprøjtebeholder eller sprøjtepose og klip et lille hul.
  3. Smelt 2/3 af den mørke chokolade i en skål i mikroovnen (rør indimellem så det ikke brænder på) eller over vandbad. Hvis du har et sukkertermometer, så skal chokoladen gerne ende med at være mellem 45-50 grader varm.
  4. Rør den sidste tredjedel af den mørke chokolade i den smeltede chokolade og rør rundt, indtil det hele smelter. Så er chokoladen tempereret. Hvis du har et sukkertermometer skal chokoladen være 32 grader for at være perfekt tempereret.
  5. Smør den mørke chokolade ud på den afkølede brownie i et jævnt lag. Ryst kagen fra side til side så eventuelle luftbobler forsvinder og chokoladen fordeles jævnt.
  6. Tegn striber af hvid chokolade på den mørke chokolade med lige mellemrum imellem. Hiv med en tandstikker på tværs af striberne, så der dannes det fine mønster.
  7. Lad chokoladen stivne helt i køleskabet inden brownien skæres ud og serveres.