Udskriv
Fiskefrikadeller opskrift fra Bageglad

Fiskefrikadeller opskrift

Mængde: 3 -4 personer

Ingredienser

  • 500 g fisk (f.eks. 350 g laks og 150 g torsk)
  • 1 lille løg
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 3 spsk mel
  • Salt og peber
  • Olie og smør til stegning
  • Evt. citron
  • Evt. remoulade

Fremgangsmåde

  1. Fjern eventuelle ben og skær fisken ud i mindre stykker. Kom fisken i en foodprocesser og blend det, til det bliver til fiskefars. Riv løget eller hak det fint. Ælt fiskefars, løg, æg, mælk, mel, salt og peber sammen i en skål.
  2. Opvarm en pande til stegningen med halv olie og halv smør. Form fiskefrikadeller af farsen ved hjælp af to skeer og steg fiskefrikadellerne ved middelhøj varme på begge sider, derefter ved lavere varme, til de er gennemstegte.
  3. Servér evt. med citron og remoulade.