Udskriv
Minestrone suppe opskrift fra Bageglad

Minestrone suppe opskrift

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1/2 squash
  • 2 gulerødder
  • 1 mellem pastinak
  • 1/2 porre
  • 75 g kikærter
  • 6 små kartofler
  • 1 1/2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 liter grøntsagsbuillon
  • 100 g små macaroni
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk oregano
  • Salt og peber
  • evt. bacontern

Fremgangsmåde

  1. Læg kikærterne i blød efter anvisning på pakken, cirka 10 timer (eller brug kikærter på dåse). Skær løget ud i mellemstore stykker. Pres hvidløget. Skær squash, gulerødder, pastinak, porre og kartofler ud i små stykker.
  2. Opvarm en smule olie i en stor gryde. Hvis du bruger bacon i din suppe, skal du svitse baconen i olien til det bliver en anelse brunt. Tilsæt nu løg, hvidløg, gulerødder, squash, pastinak og porre. Lad grøntsagerne stege ved middel varme i cirka fem minutter.
  3. Hæld hakkede tomater og grøntsagsbuillon i gryden. Tilsæt kikærter og kartofler og lad suppen koge op. Tilsæt krydderierne og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og lad suppen småkoge i cirka 15 minutter. Tilsæt macaronierne og kog yderligere 6-8 minutter, til macaronierne er bløde.
  4. Smag suppen til. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du fortynde den med vand.