Udskriv
Tomatsuppe opskrift fra Bageglad

Tomatsuppe med gulerod opskrift

Mængde 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 gulerødder
  • 1 liter grøntsagsbuillon
  • 2 tsk hakket frisk persille
  • 2 tsk hakket frisk basilikum
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær løg og hvidløg i mindre stykker. Opvarm olivenolien i en gryde og svits løg og hvidløg i et minuts tid. Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad suppen koge op.
  2. Når suppen koger lægges låg på gryden og der skrues ned. Lad suppen koge i cirka 20 minutter, til gulerødderne er møre. Blend nu suppen med en stavblender.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra: Arla