Udskriv
Hjemmelavede tortilla chips fra Bageglad

Hjemmelavet tortilla chips opskrift

Mængde 2 personer

Ingredienser

  • 2 hvede tortillas
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
  • krydderier (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Skær tortillas ud til små chips. Du kan enten bruge en kniv og skære trekanter ud af pandekagerne eller du kan bruge en småkageudstikker med skarpe kanter til at udstikke chips.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel chipsene i ét lag. Rør salt og peber og eventuelt krydderi sammen med olien i en lille skål. Du kan for eksempel bruge hvidløgspulver eller chilipulver.
  3. Pensl chipsene med et tyndt lag olie. Vend alle chipsene og pensl den anden side.
  4. Bag chipsene i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter, til de får lidt farve. Vend chipsene - de er varme, brug en tang - og bag dem i 5-8 minutter på den anden side. Hold øje med dem, det går hurtigt!
  5. Lad chipsene køle af på en bagerist og server dem med en god dip.