Udskriv
Chokolade cream cheese frosting til cupcakes

Chokolade cream cheese frosting opskrift

Ingredienser

  • 115 g smør
  • 230 g Philadelphia eller anden neutral smøreost
  • 1 tsk vanilieessens eller 2 tsk vaniliesukker
  • 60 g kakao
  • 380 g sigtet flormelis
  • 1-4 spsk mælk

Fremgangsmåde

  1. Tag smørret ud af køleskabet cirka 10 minutter før du skal røre glasuren.
  2. Kom det halvkolde smør i en køkkenmaskine og rør rundt et øjeblik. Tilsæt køleskabskold smøreost og bland sammen med smøret i ca. 30 sekunder. Tilsæt vaniljen, kakao og flormelis og rør rundt ved lav speed til det er blandet godt sammen. Øg til medium speed indtil det bliver en anelse lysere og mere luftigt.
  3. Tilsæt mælken langsomt indtil du får den ønskede konsistens. Det er svært at beskrive præcis hvornår det er, men det skal kunne holde formen når det sprøjtes ud, men må heller ikke være for stift, da det så er svært at sprøjte ud.
  4. Rør frostingen på medium speed i ca. 1 minut og så er den færdig.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra: Glorious Treats