Udskriv
Japansk quinoa salat opskrift

Japansk quinoa salat opskrift

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • ½ dl risvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 agurk
  • 3 gulerødder
  • Finthakkede saltede peanuts
  • Quinoa, perlespelt eller bulgur
  • Selleri

Fremgangsmåde

  1. Kog quinoaen efter anvisning på pakken og lad det køle helt af. Skær agurk og gulerødder i tynde strimler og selleri i små stykker.
  2. Rør eddike, salt og sukker sammen i en skål. Rør gulerødder, agurk og selleri i dressingen.
  3. Stil salaten i køleskabet i 15 minutter. Hak imens peanuts. Tilsæt quinoaen og peanutsene til salaten og server straks.

Opskriftsnoter

Salaten er kun glutenfri hvis der bruges quinoa.