Hønsekødsuppe opskrift fra Bageglad
Udskriv

Hønsekødssuppe opskrift

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 6 kyllingelår
  • 6 dl vand
  • 1 terning hønsebuillon
  • 3 kartofler
  • 100 g ærter
  • 2 gulerødder
  • 1/2 pose kød- og melboller
  • 1 knivspids cayennepeber
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog kyllingelårene i vandet i 40 minutter.
  • Skræl imens gulerødder og kartofler og skær dem i mindre stykker. Fisk kyllingelårene op og lad dem køle af på et spækbræt.
  • Kom gulerødder og kartofler i suppevandet og lad det koge op. Tilsæt hønsebuillon. Pil imens kødet af kyllingelårene (brug eventuelt en gaffel) og kom det i suppen.
  • Kom til sidst kødboller, melboller og ærter i suppen og smag den til med cayennepeber, salt og peber.