Udskriv
Forårsruller med laks - god opskrift

Forårsruller med laks og risnudler

Mængde 4 personer

Ingredienser

  • 100-125 g glasnudler
  • 150 g bønnespirrer
  • 400 g friske spinatblade
  • 200 g hvid ost i saltlage
  • 200 g laksefilet i små tern
  • 8 plader optøet forårsrulledej/filodej
  • 2 spsk olie til pensling
  • soyasauce til servering

Fremgangsmåde

  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand i ca. 20 minutter. Skyl og rens bønnespirrer og spinatblade og damp det i en gryde til spinaten falder sammen. Mos den hvide ost og lad nudlerne dryppe af.
  2. Læg et stykke forårsrulledej diagonalt på bordet og kom fyld på langs på midten: bønnespirrer/spinat, glasnudler, laks og ost. Fold nu forårsrullerne ved først at bukke siderne ind og derefter rulle forårsrullen. Kom lidt vand på den sidste flap så den klistrer og holder forårsrullen sammen. Gentag processen for alle forårsrullerne.
  3. Læg forårsrullerne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med olie. Bag dem i en 200 grader varm ovn i 6 minutter - vend dem og bag dem i yderligere 6 minutter. Sæt nu ovnen på grill og bag forårsrullerne til de har fået pæn farve. Server straks.