Jomfruhummere i hvidvinsauce opskrift
Udskriv

Jomfruhummere med hvidvinssauce

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 6 jomfruhummere
  • olie til stegning
  • 2 dl hvidvin
  • 25 g smør
  • salt og peber
  • 1/2 citron

Sådan gør du

  • Skyl jomfruhummerne grundigt. Varm olien på en stor pande. Steg jomfruhummerne i 2 minutter ved høj varme. Vend jomfruhummerne og steg i yderligere 3 minutter.
  • Fjern jomfruhummerne fra panden med en tang og læg dem i et fad. Hæld hvidvinen på panden og lad det koge lidt ind. Tilsæt smør, salt og peber og rør godt rundt til du får en ensartet sovs.
  • Hæld saucen over jomfruhummerne i fadet og server med citron i skiver eller både.

Noter

Tilpasset fra: Bo Bech