Udskriv
Oreo is opskrift fra Bageglad

Oreo is opskrift

Mængde: 750 ml

Ingredienser

  • 6-8 Oreos
  • 2 pasteuriserede æg
  • 1,5 dl sukker
  • 1/2 tsk vanillesukker
  • 3 dl piskefløde
  • 1 dl mælk

Fremgangsmåde

  1. Hak Oreo småkagerne groft med en kniv. Stykkerne skal ikke være for store, så kan de stoppe rotoren på ismaskinen.
  2. Pisk de pasteuriserede æg, sukker og vanillesukker i en skål med en elpisker. Pisk piskefløden til en let flødeskum i en anden skål. Rør flødeskummen ud i æggesnapsen sammen med mælken stille og roligt, uden at slå luften ud af isen.
  3. Hæld isen i din ismaskine og følg anvisningerne fra producenten.
  4. Når der er 10 minutter tilbage af isprocessen tilsættes Oreo stykkerne og fordeles i isen af maskinen. Lad isen efterfryse i minimum 1 time inden servering for den bedste Oreo-konsistens.

Opskriftsnoter

Laktosefri version: Erstat piskefløde og mælk med laktosefri varianter.

Mælkefri version: Erstat piskefløde 1:1 med soya piskefløde (f.eks. Alpro Piskbar) og erstat mælk 1:1 med usødet mandelmælk.