Oreo is opskrift fra Bageglad
Udskriv

Oreo is

Antal 750 ml

Ingredienser

  • 6-8 Oreos
  • 2 pasteuriserede æg
  • 1,5 dl sukker
  • 1/2 tsk vanillesukker
  • 3 dl piskefløde
  • 1 dl mælk

Sådan gør du

  • Hak Oreo småkagerne groft med en kniv. Stykkerne skal ikke være for store, så kan de stoppe rotoren på ismaskinen.
  • Pisk de pasteuriserede æg, sukker og vanillesukker i en skål med en elpisker. Pisk piskefløden til en let flødeskum i en anden skål. Rør flødeskummen ud i æggesnapsen sammen med mælken stille og roligt, uden at slå luften ud af isen.
  • Hæld isen i din ismaskine og følg anvisningerne fra producenten.
  • Når der er 10 minutter tilbage af isprocessen tilsættes Oreo stykkerne og fordeles i isen af maskinen. Lad isen efterfryse i minimum 1 time inden servering for den bedste Oreo-konsistens.

Noter

Laktosefri version: Erstat piskefløde og mælk med laktosefri varianter.
Mælkefri version: Erstat piskefløde 1:1 med soya piskefløde (f.eks. Alpro Piskbar) og erstat mælk 1:1 med usødet mandelmælk.