Hak Oreo småkagerne groft med en kniv. Stykkerne skal ikke være for store, så kan de stoppe rotoren på ismaskinen.
Pisk de pasteuriserede æg, sukker og vanillesukker i en skål med en elpisker. Pisk piskefløden til en let flødeskum i en anden skål. Rør flødeskummen ud i æggesnapsen sammen med mælken stille og roligt, uden at slå luften ud af isen.
Hæld isen i din ismaskine og følg anvisningerne fra producenten.
Når der er 10 minutter tilbage af isprocessen tilsættes Oreo stykkerne og fordeles i isen af maskinen. Lad isen efterfryse i minimum 1 time inden servering for den bedste Oreo-konsistens.
Noter
Laktosefri version: Erstat piskefløde og mælk med laktosefri varianter.Mælkefri version: Erstat piskefløde 1:1 med soya piskefløde (f.eks. Alpro Piskbar) og erstat mælk 1:1 med usødet mandelmælk.