Glutenfri og laktosefri bananbrød fra Bageglad
Udskriv

Glutenfri og laktosefri bananbrød

Antal 1 brød

Ingredienser

  • 3 modne bananer
  • 1/2 dl rapsolie
  • 1/2 dl ahorn sirup, lys sirup eller honning
  • 2 æg
  • 3 1/2 dl boghvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 spsk kanel

Sådan gør du

  • Mos bananerne med en gaffel i en skål. Tilsæt rapsolie, sirup og æg og pisk det hele sammen til en våd blanding.
  • Rør boghvedemel, bagepulver, vanillesukker og kanel sammen i en anden skål. Rør nu melblandingen sammen med den våde blanding.
  • Smør en brødform og hæld dejen i. Bag bananbrødet ved 180 grader i 35-40 minutter, til det er gyldent og færdigbagt.
  • Bank bananbrødet ud af formen og lad det køle af på en bagerist.

Noter

Bananbrødet er fryseegnet.