Udskriv
Nougat konfekt opskrift fra Bageglad

Nougat trøfler med hindbær opskrift

Mængde: 12 stk

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 30 g blød nougat (2 skiver)
  • 200 g god mørk chokolade
  • 2 spsk frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

  1. Del marcipanen i 12 lige store stykker. Rul stykkerne til kugler og tryk dem flade med en lille fordybning i midten.
  2. Skær to skiver nougat og skær dem ud til 12 små firkanter. Placer hver firkant nougat i fordybningen på en flad marcipankugle.
  3. Rul marcipanen sammen omkring nougaten så nougaten er i midten. Tril alle marcipankuglerne til ensartede pæne kugler.
  4. Smelt og temperer chokoladen (se hvordan man tempererer chokolade). Dyp marcipankuglerne en ad gangen med en chokoladegaffel. Bank den overskydende chokolade af så kuglerne får et ensartet glat chokoladeovertræk.
  5. Placér den overtrukne chokoladekugle på en bagerist. Drys straks frysetørrede hindbær på toppen inden chokoladen stivner. Gentag processen med de resterende marcipankugler.
  6. Lad chokoladen stivne helt, evt. i køleskabet.