Nougat konfekt opskrift fra Bageglad
Udskriv

Nougat trøfler med hindbær

Antal 12 stk

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 30 g blød nougat (2 skiver)
  • 200 g god mørk chokolade
  • 2 spsk frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  • Del marcipanen i 12 lige store stykker. Rul stykkerne til kugler og tryk dem flade med en lille fordybning i midten.
  • Skær to skiver nougat og skær dem ud til 12 små firkanter. Placer hver firkant nougat i fordybningen på en flad marcipankugle.
  • Rul marcipanen sammen omkring nougaten så nougaten er i midten. Tril alle marcipankuglerne til ensartede pæne kugler.
  • Smelt og temperer chokoladen (se hvordan man tempererer chokolade). Dyp marcipankuglerne en ad gangen med en chokoladegaffel. Bank den overskydende chokolade af så kuglerne får et ensartet glat chokoladeovertræk.
  • Placér den overtrukne chokoladekugle på en bagerist. Drys straks frysetørrede hindbær på toppen inden chokoladen stivner. Gentag processen med de resterende marcipankugler.
  • Lad chokoladen stivne helt, evt. i køleskabet.