Udskriv
Påskeæg med hvid chokolade og hindbær

Påskeæg med lime marcipan opskrift

Mængde: 8 -10 påskeæg

Ingredienser

  • 125 g marcipan
  • 1/2 usprøjtet lime
  • evt. lidt flormelis
  • 150 g god hvid chokolade
  • 20-30 g grøn chokolade med citrussmag

Fremgangsmåde

  1. Riv skallen af en halv lime fint. Pres limesaften fra en halv lime ved hjælp af en citronpresser. Rør limeskallen og limesaften sammen i en lille skål.
  2. Ælt limesaften ind i marcipanen. Hvis din marcipan er meget klistret kan du tilsætte en lille smule flormelis.
  3. Form limemarcipanen til små påskeæg. Stil påskeæggene i køleskabet i 30 minutter inden de overtrækkes.
  4. Temperer den hvide chokolade. Dyp hvert påskeæg i hvid chokolade og fisk dem op med en dyppegaffel. Lad dem størkne på en bagerist eller bagepapir.
  5. Smelt citrus chokoladen til den er helt flydende uden klumper. Kom citrus chokoladen i en lille sprøjtepose eller kornet og klip et lille hul som svarer til den tykkelse striber, du vil sprøjte. Sprøjt striber på påskeæggene i hurtige bevægelser, så de bliver lige.
  6. Lad påskeæggene størkne helt.