Udskriv
Sukkerfri chokolademuffins fra Bageglad

Chokolade muffins uden mel, sukker og smør

Mængde: 10 -12 muffins

Ingredienser

  • 2 1/2 dl mandelsmør
  • 3/4 dl honning
  • 1 1/2 banan
  • 1 avocado
  • 2 æg
  • 1 dl kakao
  • 3/4 spsk vanillesukker
  • 1 1/2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Lav mandelsmørret efter opskriften (eller køb det færdigt) og rør det sammen med honning i en skål.
  2. Mos banan, avocado, æg, vanillesukker, kakao og bagepulver sammen til en mousse i en anden skål.
  3. Tilsæt mandelsmør/honning blandingen til skålen med de moste ingredienser og rør dem godt sammen.
  4. Fordel dejen i muffinsforme af silikone og bag chokolade muffinsene ved 180 grader i 18-22 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Opskriftsnoter

Brug muffinsforme af silikone og ikke papir, da muffins dejen er meget oliet og kan trænge igennem papiret.