Udskriv

Varm chokolade med kanel-flødeskum opskrift

Mængde 4 glas

Ingredienser

Varm chokolade:

  • 150 g god mørk chokolade
  • 25 g kakao af god kvalitet
  • 10 g sukker
  • 1 liter sødmælk

Kanelflødeskum:

Fremgangsmåde

  1. Rør kanelen ud i piskefløden. Pisk det til en let flødeskum og sæt det på køl.
  2. Hak chokoladen groft. Bland sukker og kakao i en skål. Varm mælken i en gryde. Hæld mælken i skålen med sukker/kakao lidt efter lidt så det ikke klumper. Hæld det hele tilbage i gryden og opvarm til lige under kogepunktet under omrøring.
  3. Fjern gryden fra kogepladen og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt til chokoladen smelter.
  4. Hæld den varme chokolade i kopper og pynt med en skefuld kanelflødeskum.