Avocado fritter opskrift fra Bageglad
Udskriv

Avocado fritter opskrift

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 modne avocadoer
  • 1/4 tsk salt
  • 1/8 tsk cayennepeber
  • 1-2 dl mel
  • 2 æg
  • 2-3 dl pankorasp
  • olie til stegning (f.eks. rapsolie)
  • 1/4 tsk salt
  • salt og citron til drys

Sådan gør du

  • Fjern kernen og skær begge avocadoer ud i aflange stykker. Kom hhv. mel, pisket æg og pankorasp i hver sin skål. Rør salt og cayennepeber i melet. Dyp nu hvert avocadostykke først i mel, så æg og til sidst rasp. Læg på et fad eller spækbræt.
  • Opvarm olie på en dyb pande - der skal være nok olie til, at avocadostykkerne ikke rører bunden. Olien er klar, når et stykke rasp syder i den. Frituresteg hvert stykke avocado i olien og placer det derefter på et stykke køkkenrulle til at dryppe af.
  • Server avocadofritterne når alle er færdigstegte med citronskiver og salt.

Noter

Tilpasset fra: Sarcastic Cooking