Udskriv

Kyllingefrikadeller

Disse kyllingefrikadeller er fyldt med (skjulte) revne grøntsager som giver god smag og fylde. De er hurtige at lave og resterne kan gemmes til madpakken dagen efter. 

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutter
Mængde 20 stk (cirka)

Ingredienser

  • 450 g hakket kyllingekød
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 2 spsk mel
  • 2 spsk havregryn
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
  • fintrevne grøntsager (valgfrit, f.eks. 1 gulerod og 1/4 squash)

Fremgangsmåde

  1. Riv eller hak løget og rør det i det hakkede kyllingekød i en skål. Tilsæt mel, havregryn og æg. Riv en gulerod og/eller et stykke squash (valgfrit) og rør det i sammen med mælk, salt og peber.

  2. Kom 1 stor spsk kyllingefrikadelle-fars på panden og steg alle kyllingefrikadellerne i 5-6 minutter per side.

Opskriftsnoter

Kyllingefrikadellerne er fryseegnede.