Udskriv
Småkageskål til is fra Bageglad

Småkageskåle med is opskrift

Mængde: 20 stk (cirka)

Ingredienser

  • dl mel
  • 230 g blødt smør
  • dl sukker
  • 1 æg
  • tsk vanilleessens
  • ½ tsk mandelessens
  • Din favorit is

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Smør bagsiden af en muffinspande grundigt.
  2. Rør smør og sukker sammen i en køkkenmaskine eller med elektrisk mixer til det er let og luftigt. Tilsæt æg, vanilleessens og mandelessens. Rør nu melet i og rør godt rundt.
  3. Fordel dej på bagsiden af hver muffinsform med fingrene eller rul dejen ud og udstik cirkler og drapér dem henover muffinsformen - altefter hvor pæne du synes, de skal være.
  4. Bag småkageskålene i 11-13 minutter. Løsn forsigtigt småkageskålene fra muffinspanden og lad dem køle af på en bagerist.
  5. Kom et par kugler is i hver småkageskål og server straks.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra Wilton