Udskriv

Grillede squash- og auberginetårne opskrift

Mængde: 4 personer

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk groft salt
  • peber
  • 125-150 g frisk mozzerella
  • 8 tsk tomatsauce
  • 6-8 basilikumblade
  • foliebakke til grillen

Fremgangsmåde

  1. Start grillen og lad den blive helt varm. Skær imens aubergine ud i ½ cm tykke skiver (12 skiver). Drys salt på en tallerken og læg aubergineskiverne på. Drys salt over og lad dem stå i 20-30 minutter - det trækker det bitre ud af auberginen.
  2. Skær ligeledes squash i ½ cm tykke skiver (12 skiver). Skær mozzerellaen ud i tynde skiver (8 skiver).
  3. Pensl en foliebakke med olivenolien og fordel squash- og aubergineskiver på bakken. Pensl skiverne med olie og drys med en lille smule peber.
  4. Grill skiverne til de er møre, cirka 5 minutter på hver side. Når der er kort tid tilbage lægges 8 mozzerellaskiver oven på 8 aubergineskiver.
  5. Saml tårnet ved at lægge først en skive aubergine med ost, så 1 tsk tomatsauce, et basilikumblad og en skive squash. Gentag processen. Afslut med en aubergineskive uden ost.
  6. Server aubergine-squash tårnene straks.