Udskriv
Laks og broccolitærte opskrift fra Bageglad

Laks- og broccolitærte opskrift

Mængde: 2 personer

Ingredienser

Tærtedej:

  • 125 g mel
  • 80 g koldt smør
  • 2 spsk koldt vand
  • ½ tsk salt

Æggemasse:

  • 4 æg
  • 2 dl mælk (cirka)
  • salt og peber

Tærtefyld:

  • 1 bundt broccoli
  • 2 stk laks
  • 1/2 pose revet ost (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Smuldr smørret og melet sammen i en skål og ælt det til en dej sammen med vandet. Tilsæt salt. Pres dejen ud i en tærteform.
  2. Skyl broccolien og skær det ud i mindre stykker. Skær laksen ud i tern. Fordel fyldet i tærteformen.
  3. Rør æggemassen sammen i en skål og hæld det over fyldet. Æggemassen skal dække fyldet. Drys evt. meget revet ost og bag tærten ved 180 grader i 30-45 minutter til tærten er fast.