Sommerruller med and
Udskriv

Sommerruller med fjerkræ, agurk og avocado opskrift

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 4 stk rispapir
  • 2 stk andebryst
  • 2 stk kyllingebryst
  • 8 store salatblade (f.eks. iceberg eller hovedsalat)
  • 1 agurk
  • 1 blød avocado
  • 1 spsk creme fraiche
  • saften fra ½ citron
  • goma dressing og soya (valgfrit)

Sådan gør du

  • Steg kyllingebryst og andebryst på en pande og lad dem køle af på et spækbræt. Når de er kolde nok, skæres de i tynde skiver.
  • Skyl salatbladene og skær dem ud i store stykker med en bredde på cirka 6 cm. Skær agurken ud i lange strimler (julienne).
  • Mos avocadoen i en lille skål og rør creme fraiche og citronsaft i.
  • Læg det første stykke rispapir i blød i en stor skål i cirka 2 minutter, til rispapiret er blødt og gummiagtigt. Dryp det af og læg det på et spækbræt. Placer først salatblade, så kød, så agurk og til sidst avocadomos på rispapiret.
  • Rul rispapiret så stramt som muligt omkring fyldet, så fyldet dækkes af salatbladene. Skær forsigtigt rullen ud i stykker på 2-3 cm. Gentag processen for det resterende rispapir.
  • Serveres med goma sauce (sesamsauce) og soja.