Udskriv
Små frugttærter fra Bageglad.dk

Mini blåbær- og hindbærtærter opskrift

Mængde 36 stk

Ingredienser

Mørdej:

Creme:

Anretning:

  • 1 bakke friske hindbær
  • 1 bakke friske blåbær

Fremgangsmåde

Mørdej:

  1. Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet dej med hænderne - det tager cirka 10 minutter før dejen bliver blød og smidig. Stil dejen i køleskabet i en halv time, inden den rulles ud.
  2. Når mørdejen er kold rulles den ud så tyndt som muligt. Brug et glas eller en udstikker til at udstikke cirkler, der er 2 cm større, end hullerne i din muffins bradepande.
  3. Placer hver cirkel i hver sit hul i muffins bradepanden og pres siderne op, så du får små tærter med vægge på 1 cms højde. Det er ikke nødvendigt at smørre muffins bradepanden først.
  4. Klip små firkanter ud af bagepapir og placer oven på hver enkelt lille tærte. Kom bønner eller ris på bagepapiret, så det tynges helt ned på bunden.
  5. Bag mini tærterne ved 180 grader i 10 minutter. Fjern så bagepapiret med bønner/ris og bag tærterne igen i yderligere 10 minutter til de får lidt farve.

Kagecreme:

  1. Lav kagecremen og stil den i køleskabet i minimum en halv time, så den er helt kold.

Anretning:

  1. Kom 2 spiseske creme i hver mini tærteform. Pynt med friske bær og server straks.