Udskriv
Onigiri opskrift fra Bageglad

Onigiri opskrift med grøntsager

Mængde: 5 stk

Ingredienser

  • 2 dl sushiris
  • 1 håndfuld ærter
  • 1 håndfuld majs
  • 1 gulerod skåret i små stykker
  • 1 spiseske hakket spinat
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Kog sushirisene efter anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt af. Kog imens ærter, majs og gulerod i et par minutter. Hæld vandet fra og kør grøntsagerne igennem en hakler, så de reduceres til små stykker. Rør grøntsagerne sammen med risene.
  2. Kom plastikfilm i en skål på den størrelse, onigirierne skal være. Drys lidt vand og salt i bunden af plastikken. Fyld skålen op med grøntsagsris og pres dem ned og sammen med bagsiden af en ske.
  3. Fold plastikken op omkring risene så der dannes en kugle og sno plastikken rundt så al luft lukkes ude. Form nu onigirien til en trekant med hænderne.
  4. Gentag med resten af risene. Opbevar onigirierne i køleskabet.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra: Just Hungry