Chokoladefondue

Det er ikke længere så moderne at spise fondue, men chokoladefondue holder stadig, så i anledning af Valentine’s Day får I her en hurtig og nem opskrift på romantisk chokoladefondue.

Chokoladefondue med jordbær

Start med at rense og skære stilken af jordbærene så de er klar til servering.

Skære jordbær

Hak den mørke chokolade. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den under omrøring. Når piskefløden er varm kommes chokoladen i lidt efter lidt – den varme fløde får chokoladen til at smelte. Tilsæt chokolade under omrøring indtil du får en cremet chokoladefondue.

Piskefløde i grydeChokoladestykker i flødeChokoladefondue

Find dit fonduesæt frem. Jeg brugte dette søde chokoladefonduesæt fra Menu. Tænd lys i fonduesættet så det kan holde chokoladefonduen flydende.

MENU chokoladefonduesætTænd lys i fonduesæt

Hæld chokoladefonduen i fonduesættet og server med jordbær. Bon appetit!

Chokoladefondue med jordbær - Opskrift fra Bageglad.dk

Chokoladefondue
Mængde: 2 personer
 

INGREDIENSER
  • 75 g mørk chokolade
  • ½ dl piskefløde
  • 1 bakke jordbær

FREMGANGSMÅDE
  1. Skyl jordbærene godt og skær stilken af dem. Hak den mørke chokolade groft. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den ved middelhøj varme.
  2. Tilsæt chokoladen lidt efter lidt under omrøring til chokoladefonduen får en tyk, cremet konsistens. Tænd lys i chokoladefonduesættet, hæld chokolade i og server med jordbær.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bedøm denne opskrift: