Chokoladefondue

14. februar 2012 af Trine

Det er ikke længere så moderne at spise fondue, men chokoladefondue holder stadig, så i anledning af Valentine’s Day får I her en hurtig og nem opskrift på romantisk chokoladefondue.

Chokolade fondue opskrift fra Bageglad

Start med at rense og skære stilken af jordbærene så de er klar til servering. Hak den mørke chokolade. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den under omrøring. Når piskefløden er varm kommes chokoladen i lidt efter lidt – den varme fløde får chokoladen til at smelte. Tilsæt chokolade under omrøring indtil du får en cremet chokoladefondue.

Find dit fonduesæt frem. Jeg brugte dette søde chokoladefonduesæt fra Menu. Tænd lys i fonduesættet så det kan holde chokoladefonduen flydende.

Hæld chokoladefonduen i fonduesættet og server med jordbær. Bon appetit!

Chokolade fondue opskrift fra Bageglad
Udskriv

Chokolade fondue opskrift

Mængde: 2 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl jordbærene godt og skær stilken af dem. Hak den mørke chokolade groft. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den ved middelhøj varme.
  2. Tilsæt chokoladen lidt efter lidt under omrøring til chokoladefonduen får en tyk, cremet konsistens. Tænd lys i chokoladefonduesættet, hæld chokolade i og server med jordbær.
Share on Facebook0Pin on Pinterest7Tweet about this on TwitterEmail to someone

Om bloggen

Mette & Trine

Vi er to søstre fra København der på denne blog deler vores oplevelser med mad, kager og desserter. Mette er biolog med en særlig passion for kagedekoration. Trine er digital konsulent og elsker mere end alt andet at servere lækker mad og desserter for dem hun holder af. Læs mere

FÅ SENESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INBOX