Cremet pasta med kylling

Cremet pasta med kylling

20. oktober 2016 af Trine
Cremet pasta med kylling opskrift

Nemme pastaretter er altid gode i en travl hverdag, særligt en lækker cremet pastaret som denne, som udover at smage fantastisk også kan laves med et minimum af opvask.

Den har en lækker cremet sauce med gode grøntsager og kylling. Herhjemme serverer vi frisk fettucine pasta til, men saucen går også godt til pastaskruer- eller sløjfer.

Cremet pasta med kylling opskrift

Først laves en hjemmelavet tomatsauce, som blendes og kombineres med resten af ingredienserne til den cremede sauce, samt kylling og grøntsager. Det hele laves i én sauterpande så du slipper for en stor opvask.

Kylling pastasauce

Retten er populær både blandt børn og voksne, og er en ret vi herhjemme laver igen og igen.

Frisk pasta med kylling

Opskrift: Cremet pasta med kylling

Mængde: 2 personer

Ingredienser

Tomatsauce:

  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie til stegning
  • 2 dl hakkede tomater
  • 1 dl vand
  • frisk basilikum

Flødesauce:

  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g champignons
  • 50 g squash
  • 2 dl soltørrede tomater
  • 1 dl hønsebuillon
  • 50 g revet mozzerella
  • 2 spsk revet parmesan (valgfrit)
  • salt og peber
  • 1 dl madfløde eller piskefløde

Tilbehør:

  • 250 g frisk pasta

Fremgangsmåde

  1. Pil og skær løget ud i mellemstore stykker. Pres 1 fed hvidløg. Svits løg og hvidløg i olivenolie i en sautépande. Tilsæt hakkede tomater, vand og frisk basilikum og lad det småsimre i et par minutter. Hæld tomatsaucen over i en skål og blend med en stavblender.
  2. Skær kyllingen ud i små stykker. Pres hvidløget. Skyl champignons og squash og skær dem i små stykker.
  3. Svits hvidløget i olivenolie og steg kyllingen. Tilsæt champignons og steg, til de er gyldne. Tilsæt squash og svits kort. Skru ned for varmen og tilsæt tomatsaucen, soltørrede tomater og hønsebuillon. Lad det småsimre til grøntsagerne er møre.
  4. Kom ost i saucen og rør rundt til det smelter. Tilsæt madfløde og smag til med salt og peber.
  5. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend pastaen i saucen inden servering.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *