Hvidløgsbrød

Hvidløgsbrød

  • 0-1 time
  • Begynder
Hvidløgsbrød opskrift

Hvidløgsbrød er en hurtig og nem forret, snack eller tilbehør til hovedretten. De er supernemme at lave og kræver blot hvidløg, flute og olie.

Hvidløgsbrød opskrift

Naturligvis smager hvidløgsbrødene bedst, hvis det er et lækkert flute. Jeg kan godt lide ciabatta og man kan få nogle udemærkede færdigbagte ciabattabrød i supermarkederne. Man pensler blot olie på brøddene og krydrer dem. Derefter bages de igen med hvidløg på. Er man ikke til hvidløg kan man i stedet for olie komme smør, salt og peber på brøddene og undlade hvidløget.

Hvidløgsbrød opskrift

Hvidløgsbrød opskrift

Mængde:: 6 stk
Udskriv

Ingredienser

  • ½ lækkert flute , fx ciabatta
  • ½-1 fed hvidløg
  • 2 spiseske olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 225 grader. Skær brødet i skiver med en tykkelse på 1 cm. Pensl skiverne med olie og drys med salt og peber. Sæt brødene i ovnen i ca. 9 minutter.
  2. Pres hvidløget og drys det over skiverne. Sæt brødene ind i ovnen igen i 2 minutter. Server straks.

29. februar 2012 af Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven