Påskeæg med marcipan, appelsin og chokolade

Påskeæg med marcipan, appelsin og chokolade

  • 1-2 timer
  • Middel
Påskeæg med marcipan og appelsin

Disse påskeæg er en af favoritterne, nemlig med marcipan og appelsin. Kombineret med overtræk af en lys chokolade af god kvalitet kan man derhjemme lave de bedste påskeæg, man kan tænke sig!

Vi har pyntet chokolade påskeæggene med tørret appelsinskaller. Det er en nem og fin måde at lave lidt anderledes pynt på.

Appelsin påskeæg opskrift

For at lave pynten skal man blande nogle små stykker appelsinskal med lidt appelsinsaft og lægge på bagepapir. Kom appelsinskallerne i ovnen i ca. 15-20 min. ved 60-70˚C så skallen tørrer helt ud.


Påskeæggene laves ved at blande marcipan med friskrevet appelsinskal og trille det til små kugler eller påskeæg.

Du opnår det flotteste og bedste resultat hvis du tempererer din chokolade inden du dypper påskeæggene. Dyp påskeæggene og lad dem størkne på bagepapir. Inden chokoladen stivner, skal du pynte æggene med et par tørrede appelsinskaller.

Resultatet er lækre påskeæg med en frisk smag af appelsin.

Påskeæg med marcipan og appelsin

Påskeæg med marcipan og appelsin

Påskeæg med marcipan og appelsin opskrift

Mængde:: 15 -20 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g marcipan
  • Skallen af to usprøjtede appelsiner
  • Lidt appelsinsaft
  • 100 g god lys chokolade

Fremgangsmåde

  1. Riv appelsinskal og bland lidt af skallen med appelsinsaft. Læg på bagepapir så skallerne ikke rører hinanden, og tør i ovn i 15-20 min. ved 60-70˚C.
  2. Bland marcipan med de resterende appelsinskaller og tril til kugler eller æg.
  3. Temperer chokoladen til overtræk og dyp hvert påskeæg i chokoladen.
  4. Læg et par tørrede appelsinskaller ovenpå konfekten som pynt, før chokoladen stivner.

Opskriftsnoter

Tilpasset fra: Odense Marcipan

 


loading...
6. april 2013 af Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


×

Del med en ven