Lakseruller med flødeost og purløg

Lakseruller med flødeost og purløg

  • 0-1 time
  • Begynder
Lakseruller opskrift fra Bageglad

Lakseruller er en superlækker og populær ret at servere for gæster og jeg ender næsten altid med at lave dem fordi de er så svære at slå! De passer både godt til brunch, som forret eller som snack til en reception eller lignende.

Det kan næsten ikke være nemmere at lave en god forret med fisk – lakserullerne består nemlig bare af en pandekage (wraps eller æggepandekage) rullet med røget laks, flødeost og purløg. Mums!

Lakseruller opskrift fra Bageglad

Lakserullerne kan enten laves med tortilla wraps, eller man kan stege nemme æggepandekager. Det er lidt hip som hap hvad man har lyst til, begge dele smager rigtig godt. Æggepandekagerne holder lidt bedre på formen end dem lavet med wraps.

Uanset hvilken form for pandekage du vælger, så smør den cream cheese og herefter lægges et lag af røget laks. Derefter drysses der med frisk purløg og peber.

Cream cheese wrapsWraps med cream cheese og laks

Til sidst rulles pandekagen som en roulade og sættes på køl indtil den skal serveres. Lige inden servering skæres rouladen i stykker med en bredde på ca. 1 cm.

Lakseroulade med cream cheese fra Bageglad

Lakseruller opskrift fra Bageglad

Lakseroulade med cream cheese og purløg opskrift

Mængde:: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 økologiske æg
  • Lidt mælk
  • 200 g røget laks
  • 1 pakke cream cheese (f.eks. Philadelphia)
  • Purløg
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pisk ét æg med en smule mælk og steg det på panden som en æggepandekage. Gentag processen - ét æg svarer til én pandekage.
  2. Lad hver pandekage køle en smule af og smør med cream cheese over hele pandekagen.
  3. Læg laks og purløg på pandekagen og drys med friskkværnet peber.
  4. Sæt pandekagerne i køleskabet indtil servering og skær dem i skiver med en bredde på ca. 1 cm lige før servering.

Opskriftsnoter

Diæt: Glutenfri

Dette indlæg indeholder affiliate links.


9. april 2012 af Mette

Kommentarer (2)

  • Julie Svar

    Kan de laves aftenen før, hvis de skal bruges til brunch? Eller bliver pandekagen tør?
    Mvh Julie

    22. marts 2016 at 20:56
    • Danuta Svar

      kan laves dagen før så sent som muligt

      17. august 2018 at 22:26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven