Pasta hawaii

Der findes to slags mennesker her i livet: dem der kan lide ananas på pizza og dem der ikke kan. Jeg er helt klart pro varm ananas og spiser sjældent pizza uden. Er du hater skal du ikke læse videre – dette er nemlig pastaversionen af min yndlingspizza Pizza Hawaii!

Lige siden jeg var helt lille har Pizza Hawaii været min absolut favoritpizza. Jeg elskede når mine forældre skulle ud og min søster og jeg blev passet af vores barnepige, for så fik vi altid lov til at dele sådan en pizza. Her følger opskriften på pastaversionen af min yndlingspizza.

Pasta Hawaii opskrift fra Bageglad.dk

Pasta Hawaii er virkelig nemt at lave og kræver kun kort tid og få remedier. Pastaen koges først. Derefter kommes alle ingredienserne i en dyb pande, der drysses ost over, lægges låg på og retten passer sig selv indtil osten er smeltet. Og så er der mad!

Pasta med ananas

Dette er en ret de fleste børn vil elske (hvis de da altså ikke er ananas-haters) og den er god til hverdagsmad fordi den er så hurtig at lave.

Pasta med ananas

Pasta hawaii
Mængde: 2 personer
 
INGREDIENSER
  • 200 g pastaskruer
  • vand til at koge pastaen i
  • 100 g champignons
  • olie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 150 g skinketern eller andet skinke
  • 3 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 dåse ananas i stykker
  • salt og peber
  • 100 g revet ost
FREMGANGSMÅDE
  1. Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken og hæld vandet fra.
  2. Skyl og skær imens champignons i mindre stykker. Opvarm lidt olie i en dyb pande. Pres hvidløget og svits champignons i hvidløg til de er gyldne. Skru ned til middel varme. Kom den kogte pasta, skinke, hakkede tomater, frisk basilikum og ananas i stykker i gryden og rør rundt, så det hele bliver blandet godt sammen. Krydr med salt og peber.
  3. Drys revet ost over pastablandingen og læg låg på panden. Lad retten simre under låg indtil osten er smeltet.

 
Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Rate this recipe: