Pizza med ostefyldt skorpe

Pizza med ostefyldt skorpe

17. juni 2012 af Trine
  • 0-1 time
  • Begynder
Ostefyldt pizzaskorpe opskrift

Hip hip hurra, jeg er kommet ind på min kandidatuddannelse på Copenhagen Business School og starter 1. september! Jeg glæder mig som et lille barn til at læse igen efter et langt år med fuldtidsjob og ekstrafag.

Det skulle selvfølgelig fejres med vennerne, så jeg lavede lækre hjemmelavede pizzaer til os – og i dagens anledning skulle der kræses lidt ekstra, så jeg fyldte skorpen med ost.

Ostefyldt pizzaskorpe opskrift

Det var samtidig også en god anledning til at indvie min nye Kitchen Aid køkkenmaskine, jubii!

For at lave den ostefyldte skorpe laver eller køber du en pizzadej og ruller ud som du plejer. Kom derefter tomatsauce på hele pizzaen, men lad et stykke på cirka 3 cm være bart i kanterne. Langs alle kanterne lægges lidt revet ost. Fold skorpen omkring osten og vær omhyggelig med at samle kanterne helt og presse den sammen med fingrene – ellers hopper kanten op når pizzaen bliver bagt!

Kom nu resten af fyldet på pizzaen, i dette tilfælde parmaskinke og revet ost, og bag pizzaen.

 Pizza med ost i skorpen

 


Kommentar (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *