Trøfler med hvid chokolade og citron

Share on Facebook14Pin on Pinterest27Tweet about this on TwitterEmail to someone

Her følger opskriften på de lækreste trøfler med hvid chokolade og citron, som kan serveres på enhver årsstid – både til påske, til jul eller om sommeren med et glas kold champagne!

Citron trøfler med hvid chokolade fra Bageglad.dk

Piskefløde opvarmes og hældes over hakket hvid chokolade og citronskal, så den varme fløde smelter chokoladen. Dette sættes på køl indtil det er afkølet og stift, med lidt husholdsningsfilm over. Det er vigtigt at lægge filmen helt ned til flødeblandingen for at undgå kondens.

Smeltet hvid chokoladeHvid chokolade med film

Når blandingen er afkølet kan der bruges en ske til at tage lidt op og der trilles en kugle i håndfladerne. Husk at sæt kuglerne på køl igen med det samme, da hænderne opvarmer massen – det hele kan blive meget klistret! Når trøflerne er afkølede igen, smeltes mørk chokolade over vandbad og de overtrækkes en efter en. Der kan med fordel bruges en chokolade-gaffel, men en ske kan også sagtens bruges. Husk at dryp kuglerne af for overskydende chokolade, indtil de sættes på en tallerken med bagepapir til afkøling igen.

ChokoladetrøflerDyppe chokolader

Til sidst smeltes lidt hvid chokolade over vandbad, og det kommes i en sprøjtepose (eller en almindelig frysepose). Klip et lillebitte hul og sprøjt det hvide chokolade i streger hen over trøflerne som pynt. Voila!

Trøfler med hvid chokolade og citron fra Bageglad.dk

Her er flere opskrifter på chokolade trøfler:

[display-posts tag=”konfekt” exclude_current=”true” posts_per_page=”5"]

Trøfler med citron og hvid chokolade fra Bageglad.dk

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!