Vanille cream cheese glasur

Share on Facebook1Pin on Pinterest9Tweet about this on TwitterEmail to someone

Kan du li’ vanille? Kan du li’ cupcakes? Kan du li’ kage? Så er du nødt til at prøve denne vanille cream cheese glasur! Det er helt enkelt verdens bedste glasur og tager ingen tid at lave.

Samtidig har denne flødeost glasur den perfekte konsistens til at sprøjte på cupcakes og er mindre sød og sukker-agtig end klassisk glasur (vand og flormelis) eller buttercream (smør, vanille, flormelis).

Vanille cream cheese glasur - Opskrift fra Bageglad.dk

Hemmeligheden bag den luftige flødeost glasur er cream cheese, for eksempel Philadelphia. Det lyder meget ostet, tænker du nok, men man kan absolut ikke smage andet end den vanillesmag, der røres i.

Flormelis, cream cheese og vanille

Med flormelis og mælk opnår man den ønskede konsistens. Hvis du skal sprøjte cream cheese glasuren på cupcakes bør den være en anelse stiv, så glasuren holder mønsteret. Kagerne skal stilles i køleskabet så snart glasuren er sprøjtet på, så den holder formen.

Vanille cream cheese glasur

Vanille cream cheese glasur - Opskrift fra Bageglad.dk
4 fra 1 stemme
Udskriv

Vanille cream cheese glasur opskrift

Ingredienser

  • 110 g smør
  • 230 g cream cheese (f.eks. Philadelphia)
  • 1 tsk vanilleessens
  • dl flormelis
  • 1-4 spsk mælk eller piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Tag smørret ud af køleskabet 10 minutter før du laver glasuren.
  2. Rør smørret og cream cheese sammen i en skål. Rør derefter vanilleessens i. Tilsæt flormelis lidt efter lidt og rør godt rundt - det kan betale sig at røre glasuren på en køkkenmaskine på mellemhøj hastighed for en mere luftig glasur.
  3. Tilsæt mælk eller fløde indtil glasuren opnår den ønskede konsistens.

4 kommentarer

  1. Hej! Jeg skal lave de her cupcakes idag og glæder mig rigtig meget til at smage dem når de er færdige. Dine ser så gode ud på billederne! Rigtig god side :)

    1. Hej Mette,
      Ja frostingen holder sig cirka 3 dage i køleskabet i en lufttæt beholder. Den kan dog godt blive en anelse stiv i det, så den skal røres igennem når du skal bruge den – tilsæt evt. et lille skvæt mælk, det hjælper også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *